zondag 25 juli 2010

Foto's Key West

Vanmorgen gegeten bij Blue Heaven in Petronia street.
We liepen op straat een restaurantje te zoeken om te ontbijten toen we werden aangesproken door een amerikaans stel. Zij vroegen aan ons of we een leuk restaurantje zochten om de ontbijten. Zij zeiden dat we beslist bij Blue Heaven moesten gaan eten.
Ina dacht een gezond ontbijtje te bestellen. Fruit plate with Banana Bread. Hinny en Dani hebben maar meegeholpen om deze schaal fruit leeg te eten. Dani had een pannekoek en Hinny een omelet. Het amerikaanse stel heeft niets teveel gezegd. Het was een erg gezellig restaurantje en lekker eten voor een laag prijsje. Aan de buitenkant zie je niet dat het een restaurantje is, maar als je naar binnen loopt in de tuin ziet het er heel gezellig uit.
Na het ontbijt richting the southernmost point gelopen. Om hier te komen zijn we helemaal langs de rand van het eiland gelopen. We kwamen in een buurt terecht waar je eigenlijk niet wilt zijn. Echt een armoedebuurt. We zijn er snel doorheen gelopen. Bij de southernmost point stond een rij van minstens 20 minuten om op de foto te kunnen. Ik heb snel tussen de wissels door een foto gemaakt.
Zomaar een foto op een pier dicht bij de southernmost point.
Dani drinkt zijn southernmost milk in het southernmost beach cafe bar.
Hier even een kleine drinkpauze genomen. Het is inmiddels alweer 12 uur.
Foto vanaf de straat van het hotel. De ingang van het hotel zit aan de andere kant onder een tunneltje door.
De lobby van het hotel. Ziet er heel chique uit. Even een kleine pauze genomen op de hotelkamer. Ik had zere voeten en moest even van slippers wisselen. Ook de broek die ik aan had was veel te warm, dus ook een luchtigere broek aan gedaan. Ondanks dat het vanmorgen regende is het vanmiddag bloedheet.
Een brandkraan. Ze zijn meestal rood, maar deze was mooi geverfd.
De Vuurtoren vanaf de ingang genomen. Vanaf de straat stond er een grote boom voor. Je kunt er ook helemaal bovenin klimmen. Daar moet je dan weer voor betalen. Ons hotel heeft 4 etages en daar kunnen we ook op het dak komen, dus daar gaan we ook nog even fotos maken van de omgeving.
Vanmiddag nog een keer naar de southernmost point gelopen, maar de rij was nog steeds even lang. Dus weer geen foto gemaakt waar we zelf op staan. Lekker door de straatjes gestruint. Langs het huis van Hemingway gelopen. Zit ook helemaal verscholen achter een muur en grote bomen. Ook hier moet je flink entree betalen om naar binnen te mogen.
Rond kwart over 4 begon het ineens heel hard te regenen en te ontweren. We hebben even gewacht, maar zijn toen toch maar door de regen naar het hotel gelopen. We waren echt soaky wet. Meteen maar gedouched en aangekleed om te gaan eten. Het is inmiddels kwart voor 6 en het regent nog steeds. Waarschijnlijk gaan we dan maar iets in het hotel eten. Zit ook een leuk restaurantje bij.
Op de foto van de parkeerplaats kun je goed zien hoe nat het nu is.

2 opmerkingen:

  1. Ziet er heerlijk uit daar. Dat restaurantje is een goeie tip! Geniet er nog lekker van. Wij zijn inmiddels thuis met een enorme jetlag en genieten via jullie mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke foto's!
    Gelukkig dat jullie geen last hebben gehad van de storm, dat zou vervelend zijn geweest! nog heel veel plezier daar!!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen