zaterdag 17 juli 2010

16 juli 2010 Dag 4

Vanmorgen om 7 uur opgestaan. Ontbijtbuffet in het hotel gedaan en om 9 uur vertrokken richting Seaworld. Ging allemaal lekker op de weg, geen vertraging gehad. Rond half elf waren we er. Dani zag de Manta helemaal zitten. Eerst geïnformeerd of we met de rolstoel via een snellere weg de attracties in konden. Dat kon. Bij de guest services een speciale pas gehaald.
Meteen door naar de Manta. De normale wachttijd was 75 minuten. Dani en Hinny zaten er binnen 15 minuten in. In de eerste bocht vond Dani het maar niks en wilde hij eruit. Maar helaas, als je eenmaal in een achtbaan zit kun je er niet meer uit. Verder vond hij het wel een leuke achtbaan, maar hij wil er niet nog een keer in. Even iets gedronken en een pizza gedeeld en toen weer verder naar de Orka show "Believe".
Vervolgens langs de haaien en de pinquins naar de "Journey of de Atlantic" (splash).
Weer via de speciale ingang naar binnen. Dit keer met z'n 3en in de boot. Hinny verloor z'n pet toen de boot op volle snelheid naar beneden denderde.
Was zo leuk dat Dani meteen nog een keer wilde. En brutalen hebben de halve wereld, dus wij gevraagd of hij mocht blijven zitten. En dat mocht. Ina is wel uitgestapt maar Hinny en Dani gingen meteen nog een keer.
Dat was een heel avontuur, want toen hun bootje boven was stopte de attractie. Er was een storing die niet te verhelpen was. Het heeft ongeveer 20 minuten geduurd voordat alle mensen uit de attractie gehaald werden. Gelukkig zaten ze in de schaduw net bij één van de medewerkers, waardoor ze op de hoogte bleven wat er gebeurde.
Hierna zijn we naar de Sea Lion en otter piraten show gegaan. Was erg leuk gedaan. Nog een keer langs de pinquins. Er was nl. een HDHD pinquin die megasnel door het water zwom. Dit vond Dani fantastisch. Hij raakt er niet over uitgepraat. Een nieuwe poging gedaan bij "journey of de Atlantic". Deze keer ging het wel goed. Dani wilde meteen nog een 2e keer, maar dat heb ik maar afgeraden. Stel voor dat het weer mis ging.
Hinny z'n pet lag natuurlijk nog steeds ergens op de baan. Had die de storing veroorzaakt? We weten het niet. Waarschijnlijk niet, want Kraken en de Manta hadden op hetzelfde moment een storing.
Rond 5 uur zijn we naar ons hotel "Ramada Gateway" gereden. We kregen een kamer op de eerste etage. Er was geen lift, dus ik weer naar de receptie om een kamer op de begane grond te vragen. Dit kon. Wij naar de nieuwe kamer, kregen we de deur met geen mogelijkheid open. Wij weer naar de receptie. Bleek dat de klink naar boven moet in plaats van naar beneden. Dat moet je ook maar net weten. Nogmaals geprobeerd, en ja hoor, we konden onze kamer in.
Kamers zijn wederom simpel met 2 double beds en een simpele badkamer. Meer hebben we ook niet nodig. Het is alleen jammer dat je nergens je wasje op kunt hangen. Binnen droogt het helemaal niet, want de lucht is veel te vochtig. Morgen maar even kijken bij de laundry van het hotel of we iets kunnen wassen.
Snel even gedouched en naar Old Town Kissimee. Hier een burger gegeten bij Burger King. Om 9 uur gingen de oude auto's van start. Wat een leuke auto's waren erbij. Dani vond dit erg leuk. Hij is nl. helemaal autogek. Hij gaat thuis ook altijd op de brug zitten om auto's te kijken.
In Old Town is ook een kermis en Dani wilde natuurlijk meteen in alle attracties. We hebben dat vandaag maar niet meer gedaan, maar besloten dat we morgenmiddag hier weer heen gaan en dat hij dan in een aantal attracties mag. We gaan dan niet naar een park. Waarschijnlijk morgenochtend naar Down Town Disney en morgenmiddag naar Old Town Kissimmee. Om 9 uur morgenavond komen er weer allemaal leuke auto's.
Er was ook nog een "rodeo" stier. Een paar waaghalzen probeerden erop te blijven zitten. Dit lukt natuurlijk niet. Dani vond dit prachtig. Hij wil dit ook wel even proberen. Ik denk dat we er morgen met een grote boog omheen lopen, want gebroken ledematen, daar hebben we geen zin in tijdens de vakantie.
Ik zit nu in de hotel lobby te internetten. Hier is geen internet op de kamers. In de lobby is het wel gratis, dat scheelt weer. We blijven hollanders hè. Dani is inmiddels naar bed. Afhankelijk van hoe laat het morgenavond wordt volgt dan ons volgende avontuur en eventuele nieuwe foto's.

4 opmerkingen:

  1. Wat een lekkere dag in Seaworld hebben jullie achter de kiezen.. En daarna nog naar Old Town.. Life is good ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tja, deurkrukken en douchkranen zijn altijd weer een verrassing. Maar al doende leert "men" en als dat de grootste problemen tijdens een vakantie zijn, dan mag "men" niet mopperen...... Dus veel plezier morgen en blijf inderdaad maar uit de buurt van de stier. Zo veel avontuur in een vakantie lijkt mij iig niet wenselijk. Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hee tegek dat
    dat jullie in het zelfde hotel als ons zitten wij waren er in februari wij gaan in sep naar old towne suites dus lekker dichtbji hahhaha veel plezier nog

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke dag in Seaworld gehad, zo te lezen.
    Probeer even een coin laundry te vinden (Google), binnen een uurtje is alles dan weer fris en schoon.
    Leuke avond in het vooruitzicht. Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen