dinsdag 27 juli 2010

Dag 14 26 juli 2010

Vanmorgen om 8 uur opgestaan. Alles weer ingepakt en om ongeveer half 10 vertrokken. Eerst even langs de Publix om lekkere broodjes te halen. Die in de auto gesmeerd met boter en nutella. Dit was ons ontbijt voor vandaag, en het was heerlijk.


Onderweg nog even gestopt in Marathon. We zagen vanaf de weg een leuk restaurantje aan het water met een rieten dak. Dat zag er leuk uit. Hier hebben we even iets gedronken.

De amerikanen plaatsen verkeersborden met de gekste teksten erop. Op een van de keys zagen we een bord met de tekst: Don’t teach your trash to swim. Je moet er maar op komen.

We wilden eigenlijk nog een keer stoppen in Islamorada of Key Largo, maar daar zagen we eigenlijk niets leuks onderweg. Is een hele drukke weg en er was veel verkeer. Toen maar bij de eerste afslag op het vaste land gestopt. We moesten ook weer tanken. Hier was ook een MCdonalds. Als lunch Kip Nuggets en frietje genomen.

Vervolgens in één keer doorgereden naar het Best Western Oceanside hotel in Fort Lauderdale. Het was inmiddels 4 uur in de middag. Meteen de zwembroeken aan en een duik genomen in het zwembad. We hebben een kamer op de 3e etage. Is hier 4th Floor, want ze tellen de begane grond als 1st Floor. De auto staat lekker uit de zon in de parkeergarage voor 5 dollar per dag. Hinny heeft nog een duik genomen in zee. De zee is ongeveer 100 meter lopen.

Om 6 uur gedouched en voor het diner ongeveer 3 kilometer gelopen naar een Outback restaurant. We moesten ook over een hele hoge brug. Viel bij nader inzien best wel mee. Met het zweet op de rug kwamen we aan bij het restaurant. Gelukkig hadden we meteen een tafeltje, want het was erg druk. Bij de Outback heeft Hinny een mixed grill genomen en ik een grilled chicken. Dani heeft van ons meegegeten. Voor 36 dollar gegeten en gedronken. Inmiddels was het donker geworden en hebben we een taxi terug naar het hotel genomen. Dani is moe en gaat meteen naar bed.

1 opmerking:

  1. Dat hotel hebben wij ook eens gehad, met die diner in de eetzaal toch? Prachtige ligging aan zee. Jullie dag klinkt weer heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen