zondag 25 juli 2010

24 juli 2010 Dag 12

Vanmorgen om 7 uur opgestaan. In het hotel het ontbijtbuffet genomen. Koffers ingeladen en om 9 uur vertokken richting Key West. Via de 41 west gegaan. Onderweg nog even gestopt bij een airboat, maar niet de tocht gedaan. Kost 40 dollar per persoon. Is toch wel veel geld.

Iets verderop gestopt in Miccosukee, een indian village. Hier een souvenier gekocht en een iets langere pauze gehouden.

Voor Key Largo wat file gehad. Zelfs nog even stil gestaan. Voor de rest konden we aardig doorrijden. Op de 41 was het niet druk maar op de 1 was het erg druk. Waarschijnlijk omdat het zaterdag is en er heel wat mensen uit de stad naar de Keys gaan.

In Islamorada de volgende stop gehouden. Hier wilden we wat eten, maar de restaurants waren nog niet open. Iets verderop nog een keer gestopt bij de Burger King. Hier wat kipnuggets gegeten. Wij vinden die van de MCdonalds toch lekkerder.

Onderweg veel foto's vanuit de auto genomen. Vooral de wolkenlucht is erg mooi.

Vervolgens in één keer doorgereden naar Key West. Het is inmiddels al bijna kwart voor 5. Dus bijna 8 uur onderweg. Willen we de straat inrijden waar ons hotel is (Duval Street) is het afgesloten. Blijkt er een markt te zijn i.v.m. Hemminghway day's. Twee keer een blokje om gereden voor een parkeerplaats. Eerst maar bij de postoffice geparkeerd. Hier mag je maar kort staan. Hinny en Dani bleven in de auto en ik ging inchecken. Hierna konden we op de parkeerplaats van het hotel. Hier blijft de auto, tegen betaling van 20 dollar per dag, mooi twee dagen staan. Alles is op loopafstand. Je betaald hier wel veel voor een overnachting, maar de ligging is ook erg mooi. Midden in het oude centrum van Key West.

Snel de koffers naar de kamer laten brengen en op naar de markt. Was een gezellige markt. Is ook alleen maar vandaag.

Gegeten bij Turttle Kraals in de haven. Hier ook weer lekker gegeten. Hinny baby ribs, een full rack, Dani kipfingers en ik een sandwich met kip.

Dani en Hinny hebben nog even gezwommen in het zwembad bij het hotel. Is geen groot zwembad, maar groot genoeg om even af te koelen. Snel even gedouched en lekker naar bed.

3 opmerkingen:

  1. Toch wel een hele trip zo te lezen, maar het is het dik waard denk ik. Ben benieuwd naar de rest op Key West ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige foto's hoor, gelukkig geen last meer van het weer. Veel plezier verder en de zonsondergang op Malory Pier is heel leuk en mooi..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 8 uur rijden is lang, wij hebben ook getwijfeld om te gaan, maar ons schema zat te vol om dit er nog bij te plakken.

    Gelukkig kunnen we dankzij jullie ons ook key west heel goed voorstellen.

    BeantwoordenVerwijderen