dinsdag 20 juli 2010

19 juli 2010 Dag 7

Vanmorgen om half 8 opgestaan. Op de kamer een broodje gegeten en alle tassen weer in de auto geladen. Op naar Aquatica. Hier waren we om half 10. Eerst een plekje gezocht in de schaduw. Een plekje op het strand meteen vooraan bij het pad onder een parasol. Het was af en toe bewolkt, dus perfect weer voor een waterpark. Hinny en Dani hebben zich hier prima vermaakt. Ik heb heerlijk onder de parasol een boekje zitten lezen. Ik ben wel meegeweest in de stroomversnelling en de Lazy River.
En net zoals op de andere dagen ook hier weer een avontuur beleefd. Meteen in de eerste glijbaan met autoband verloor Hinny de waterproof fotocamera. Hij heeft dit meteen gemeld en ze hebben meteen gezocht, maar niet gevonden. Ook meteen bij de guest service gemeld dat de camera weg was. Hinny is tot 3 keer toe terug geweest naar de glijbaan en de "lost en found" balie, maar iedere keer kreeg hij "nee" te horen. De rest van de dag dus geen onderwater foto's kunnen maken.
Tegen 4 uur hebben we ons gedouched en aangekleed en zijn we naar de uitgang gelopen. Nog één keer naar de guest service om te vragen of ze de camera hadden gevonden. Zo niet, dan moesten we een formulier invullen voor de verzekering. En ja hoor, hij lag in de kluis. Er werd nog even gecontroleerd of het onze camera was. Gelukkig had Hinny net foto's van Dani genomen in de stroomversnelling. Weer een hele opluchting, want het was een dure camera die we nog maar net hadden gekocht.
Onderweg naar Tampa nog even boodschappen gedaan bij de Publix. In principe hebben we alleen logies geboekt, dus ontbijten moeten we buiten de deur of zelf even broodjes smeren. Voor morgenochtend hadden we zelf gesmeerde broodjes in gedachten, dus lekkere witte bolletjes bij de Publix gekocht.
Bij het Clarion hotel in Tampa aangekomen en ingechecked. Krijg ik een kaartje voor een complementary breakfast. Die gaan we nu natuurlijk gebruiken. De broodjes nemen we dan mee voor tussen de middag in Bush Gardens. We hebben een klein koeltasje met koelelementen mee van thuis. Dat werkt prima voor een paar flesjes drinken en wat broodjes.
Vanavond gegeten bij Chili's. Hinny had trek in spareribs. Volgens de receptie van het hotel zijn deze bij Chili's lekkerder dan bij TGI Friday's. Chili's zit aan de overkant van het hotel en TGI naast het hotel, dus beide op loopafstand. Omdat we niet wisten hoe groot de porties zijn eerst maar een half rack ribs besteld. Ze waren zo lekker dat Hinny nog een 2e portie heeft besteld. Dani en ik hebben samen een quesadilla gedeeld. Dit was een soort gegrilde tortilla gevuld met bacon en kip. Ook erg lekker.
In dit hotel hebben we WIFI op de kamer. Kan ik mooi het blog bijwerken.

1 opmerking:

  1. gelukkig hebben jullie je onderwater camera teruggevonden. en als afsluiter hebben jullie blijkbaar heerlijk gegeten. :) doe zo verder

    BeantwoordenVerwijderen