woensdag 28 juli 2010

27 juli 2010 15

Vanmorgen rustig aan gedaan. Eerst het complementary ontbijt van het hotel genomen. Stelt niet veel voor. Het gebruikelijke toast, muffins, bacon and eggs.


Na het ontbijt eerst eventjes naar het strand geweest. Hinny en Dani hebben nog even gezwommen in zee. Dani was het al gauw zat. Hinny zwom ineens oog in oog met een manatee. Hij schrok zit te pletter. Ik ben met Dani al snel naar het zwembad gegaan, want het was veel te heet op het strand. Hinny kwam later ook bij ons. Helaas geen foto’s van de onderwatercamera, want die heeft de geest gegeven in Fort Myers. Die gaat dus eerst terug naar de winkel. Moeten we toch nog een keer terug naar Florida om de onderwaterfoto’s te maken. Het is niet anders.

Tot 12 uur bij het zwembad vertoeft. Op de kamer een broodje gegeten (hadden we nog van gisteren van de Publix). Om half 2 richting de haven van Bahia Mar. Hier met de Jungle Queen een tocht gemaakt over de rivier van Fort Lauderdale. Wat een kasten van huizen staan hier. Ook de boot van Donald Trump lag net in de haven.

Na ongeveer een uur varen gestopt bij een eilandje. Hier waren diverse vogelsoorten en 2 alligators. Er werd ook een alligatorshow opgevoerd. Was wel even leuk om te zien, maar wel zielig voor die alligators, die waren zo mak als een lammetje. Na 3 kwartier gingen we weer terug met de boot. Al met al een tocht van 3 uur.

Vanavond gegeten op de las Olas boulevard. We waren moe, dus zijn we niet al te ver gelopen. Gegeten bij een Mexicaans grill restaurant. Stelde niet zoveel voor.

Terug naar de kamer om alle spullen in de pakken. Morgenochtend gaan we naar de Sawgrass mills mall en om half 4 morgenmiddag moeten we de auto weer inleveren bij Alamo. We vliegen om kwart voor 9.

De volgende foto’s komen als we weer thuis zijn. Het internet hier in het Best Western is niet zo snel en ligt er om de 5 minuten uit.

Harriƫt gefeliciteerd met je verjaardag en tot morgen.

2 opmerkingen:

  1. Je moet er wat voor doen om een reden te verzinnen om terug te gaan ;-0
    Nou dat is gelukt, de onderwatercamera is kapot lol..

    Nou jullie hebben het ook lekker !!
    Tot morgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 't Is toch niet waar zeker? Naar huis? Jullie zijn er net! Nou, als het dan toch moet: een fijne, veilige, rustige terugreis gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen