vrijdag 23 juli 2010

22 juli 2010 Dag 10

Vanmorgen rustig aan gedaan. We kregen gisteravond om kwart voor elf nog een smsje van Nick dat ze naar Orlando waren geweest en dat ze weer onderweg waren naar het hotel. Een broodje gegeten op de kamer en om 9 uur maar eens kijken waar de kamer van Nick was. Ze waren net wakker. Met z’n allen tot 1 uur gezwommen. Het zwembad is best wel klein hier. In zee zwemmen is hier best gevaarlijk. De moeder van Nick was al gestoken door een vis en vandaag was er een Nederlandse jongen door een kwal aangevallen. Zijn rug, buik en armen waren helemaal rood. Geen zee voor ons dus.


Vanmiddag naar de Edison Mall geweest. Voor Dani nog een leuke korte broek gekocht. Was normaal 32 dollar, nu afgeprijst voor 8 dollar. Dat zijn de leuke koopjes. Ik heb nog beads gekocht voor mijn armband. Bij de Pandora juwelier een koffertje en een schildpad en bij Chamelia een mickey en 2 glaskralen.

De juwelier van Pandora wist te vertellen dat er een tropische storm op komst is en dat we 2 dagen regen gaan krijgen. In het hotel meteen de tv even aangezet, en ja hoor er is een storm op komst. Het gaat van het zuiden naar het noorden en wij gaan van het noorden naar het zuiden, dus misschien valt het voor ons nog mee. We gaan morgen naar Naples en overmorgen naar Key West. We hopen dat het daar mee valt. Het zou zonde zijn als we niet naar Key West kunnen gaan. Iedereen hier zegt dat het daar zo mooi is.

Vanavond uit eten geweest met Nick en familie naar het Bratwusthause. Dit is een Duits restaurant en we hebben heerlijk Wiener Schnitzel gegeten. Is een keer wat anders dan steak, rib en kip. Daarna nog even wat souveniers gekocht en op een terrasje wat gedronken. Het was algauw half 11 en snel weer terug naar het hotel om te gaan slapen.

3 opmerkingen:

  1. O jee, wat een ongelukkige timing. Net nu jullie naar Key West willen, komt Bonnie buiten spelen. Ook al is het misschien 'maar' een tropische storm, dan nog is het geen pretje.

    Hoe dan ook; houd het hoofd koel en de voeten warm. Ook een tropische storm is een echte Florida ervaring!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dag 10 alweer, wat gaat het toch snel.
    Hopelijk valt het met Bonnie voor jullie mee.
    In ieder geval veel plezier

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk om te lezen dat jullie pandora bedels in Nl hebben gekocht. Ik ging er eigenlijk vanuit dat de bedels daar stukken duurder waren.

    BeantwoordenVerwijderen