vrijdag 30 juli 2010

28 juli 2010 Dag 16

Toch maar van het ontbijt in het hotel gebruik gemaakt. Rond kwart over 9 uitgechecked en richting de Sawgrass mills mall in Fort Lauderdale gereden. Hier de GAP store leeg gekocht. Hopelijk past het nog in de koffer erbij.


De Swagrass mills mall is een mega mall. We hebben maar 4 uur de tijd en in die tijd moeten we ook nog wat eten. Gewoon maar rechts aangehouden en maar zien hoever we kwamen. Hinny heeft op de laatste dag toch nog maar een bakie koffie geprobeerd bij Starbucks. Om half 1 weer terug gelopen en gegeten bij het Rainforest café. Dani een pizza kindermenu. (Hij is Florida begonnen met een pizza en geëindigd met een pizza). Hinny en ik allebei een sandwich.

Toen op weg naar Alamo om de auto weg te brengen. Bram bracht ons er feilloos naar toe. Nog even snel de shopping aankopen in de tassen erbij gedaan. Paste allemaal precies. Ritsen kunnen nog net dicht. Bonnetje gekregen met de afrekening. Sunpass plus Road Assistance Service. Dus het zal allemaal wel goed komen met de afschrijving van de creditcard.

Met het transferbusje naar de vertrekhal. We zijn veel te vroeg voor onze vlucht van 20.45 uur, maar anders moesten we voor 2 uur nog een hele dag autohuur betalen.

Bij de check in nog geprobeerd om een eerdere vlucht (die van 17.20 uur) te bemachtigen, maar deze zat helemaal vol. Slecht één persoon kon er nog mee. Dus dat maar niet gedaan. Gewicht van de koffers viel ook mee 22.95, 21.25 en 15.85 kilo. Dus we hadden nog kilo’s over, maar geen ruimte meer in de tassen.

In de vertrekhal alle winkeltjes maar eens bezoeken. Lange broek en t-shirt weer aan gedaan en wachten. Dani luistert naar de i-pod, dus die vermaakt zich wel. Helaas geen draadloos internet. Dus kan dit verslag dus pas later plaatsen. Straks nog een broodje eten bij Subway voordat we door de douane gaan. Achter de douane schijnt alleen één taxfree winkel te zijn.

5 opmerkingen:

  1. Ja, wat een mega outlet is die Sawgrass mills, daar kun je uren shoppen. Voorspoedige reis naar huis en bedankt voor het leuke verslag. Het verslag van de thuisreis komt toch nog wel?
    Succes met de jetlag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat het er voor jullie ook al weer opzit.
    Wat gaat het toch allemaal snel.
    Hopelijk hebben jullie een goed ereis gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ga ik jullie blog eindelijk lezen, zijn jullie inmiddels alweer thuis...had eerder niet de tijd, door onze eigen reis!! Maar jullie hebben een mooie tijd gehad, dat maakt het allemaal de moeite waard!! Welkom thuis dan maar, ik heb plezier beleefd aan jullie avonturen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. de koffers waren mss niet zwaar, maar de herrineringen die jullie meenemen zullen wel wat doorwegen.

    heel fel bedankt dat we jullie mochten volgen.

    Een veilige reis !!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het zit er weer op, bedankt voor het leuke verslag, en bedankt dat we mochten meelezen.

    Goede reis terug !!

    BeantwoordenVerwijderen