woensdag 16 juli 2014

Dag 9: 15 juli 2014 Bush Gardens

Vanmorgen om 7 uur staan we op. De laatste dingetjes in de koffer, bedlinnen in de wasmachine, ontbijten en vaatwasser aan. Om half 9 zitten we volgens planning in de auto en gaan we op weg naar Bush Gardens. Het is redelijk druk op de weg en vlak voor 10 uur rijden we de parkeerplaats op. Na betaling van $ 17 mogen we de blauwe lijn volgen en staan we geparkeerd op de gehandicapten parkeerplaats, mooi voor de ingang.
We halen eerst een Assistance Pas voor Dani bij de informatiebalie. Daarmee kunnen we weer via de uitgangen van de attracties naar binnen. Zo hoeft Dani niet zolang in de rijen te staan. We kunnen de attracties aardig vlot doen op deze manier. Dani wil deze keer zelfs in de Sheikra. Voorgaande jaren vond ik hem daar nog te jong voor, maar nu hij 14 is kunnen we er niet meer onderuit. Hinny gaat zelfs mee. Al vindt hij het best wel een beetje eng. Achteraf valt het best mee en is het helemaal niet zo eng.
Rond half 5 houden we het voor gezien en rijden we richting Clearwater Beach. Het Pelican Pointes hotel is onze eindbestemming. Twee jaar geleden zaten we in het Holiday Inn en suites, maar die was nu onbetaalbaar. Dit hotel kunnen we daar dan ook niet mee vergelijken. We hebben nu een nette kamer met een king size bed en een slaapbank. Ook is er een klein keukentje. En een nette badkamer. Het ziet er goed uit. We zitten op de 4e verdieping en hebben zij/zeezicht. Geen balkon. Dat is wel jammer.
We gaan eerst even lekker douchen en dan wandelen we richting Pier 60. We lopen nog een stukje verder om een broodje te gaan eten bij Subway. Het is inmiddels al 8 uur als we weer terug wandelen naar Pier 60. Hier lopen we nog wat langs de kraampjes.
Terug op de kamer schrijf ik nog even het blog en Dani gaat al snel naar bed. De foto's die nu geplaatst worden zijn met de IPhone gemaakt. Het internet is hier erg langzaam, dus foto's van de laptop laden duurt erg lang.
Morgen gaan we richting het Homosassa State Park. 

2 opmerkingen:

  1. Fijn dat jullie gekozen hebben voor een overnachting in Clearwater, hoef je niet helemaal terug te rijden. Veel plezier in het state park.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke dag weer en clearwatervonden wij ook erg leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen