woensdag 23 juli 2014

Dag 16: 22 juli 2014


Over vandaag kunnen we eigenlijk heel kort zijn. We hebben niks gedaan. Ik zal er toch een verhaaltje van proberen te maken.
Hinny ging om half 8 eerst een stukje hardlopen over het strand. Daarna ontbijt bij het zwembad. Komen onze buren er aan. Hun dochter is vandaag jarig en 13 jaar geworden. Of we een stukje taart willen. Ze hebben taart in de vorm van een hamburger. Onze buurvrouw is van oorsprong Duitse. Ze is met een Amerikaan getrouwd en ze wonen in Fort Lauderdale. Ze komen hier op vakantie en nemen dan hun bootje mee. Onze andere buren komen uit Detroit. Daar hebben we vanmorgen gezellig mee gekletst in het zwembad. We weten nu weer meer over Amerikaanse gewoonten. Zo hebben ze hier maar 18 vakantiedagen per jaar. Meestal kunnen ze maar 1 week aaneengesloten met vakantie.
De taart smaakt heerlijk. Tot een uur of half 2 blijven we bij het zwembad. Het is de hele ochtend al bewolkt. Heerlijk zo, niet te heet. Rond 2 uur begint het te regenen. Het gaat steeds harder en er komt onweer bij. Best wel hele harde knallen en lichtflitsen. Ook horen we de sirenes van de brandweer/politie voorbij komen. Zal wel iets gebeurd zijn. We verschansen ons onder onze overkapping met een leesboekje. Daar zitten we droog. 
Om half 6 ga ik zelf eten koken. We eten kipfilet met bloemkool en aardappelpartjes.
Na het eten gaan we richting de pier van Fort Myers Beach. De straten staan nog aardig blank van de regenbui van vanmiddag. We parkeren bij de pier en gooien voor 1 uur kwartjes in de parkeerautomaat. Eerst kopen we een ijsje bij DQ.
Daarna lopen we naar de pier. De lucht kleurt alweer mooi.

We kijken even naar de vissers op de pier en lopen dan weer terug naar de auto.
We snuffelen nog wat in de winkeltjes en dan is het uur alweer voorbij.
Hinny gaat nog even vissen en Dani zoekt zijn IPad op. Ik schrijf het blog. Inmiddels is het al donker geworden. We maken het niet te laat vandaag. Morgen willen we er toch weer op uit. Misschien gaan we naar Sanibel, schelpen zoeken. Even afwachten hoe het weer is.

3 opmerkingen:

  1. Heerlijke dag weer! Wij hadden bewolking, maar heel de dag geen regen.
    Veel plezier (op Sanibel), gr Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo die taart ziet er wel heel leuk uit!!
    Fijn zo'n rustige dag,dat is vacantie....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat vreemd lijkt me dat taart eten die op een hamburger lijkt. Lekkere vakantiedag hoor.

    BeantwoordenVerwijderen