zaterdag 12 juli 2014

Dag 5: 11 juli 2014 Seaworld en shoppen

Met de patiënt gaat het vandaag weer stukken beter. Vanmorgen het verband eraf gehaald en het ziet er mooi roze uit. Alleen de eerste laag huis is er af. Het doet verder geen pijn meer.
Vanmorgen weer redelijk vroeg opgestaan. Om half 9 in de auto op weg naar Seaworld. Er wordt voor vanmiddag weer slecht weer afgegeven, dus dan kun je maar beter zoveel mogelijk attracties gehad hebben.
Het verkeer rijdt lekker door en we rijden net na 9 uur de parkeerplaats op. Eerst door de tassencontrole en dan de entreekaarten. Even een vingerscan en we mogen naar binnen.
Onze eerste stop ik de Guest Sevice. Hier halen we een Assistant Pass. Dit gaat vlot. Ze hoeven alleen Dani's naam en postcode te weten. Met deze pas mogen we via de uitgangen van de attracties naar binnen. Hoeft Dani niet zolang in de rij te staan en kunnen we alle attracties vlot doen.
We beginnen en eindigen met de Manta. Tussendoor wisselen we de shows en attracties af. Helaas heeft de nieuwe attractie Antarctica een storing. Eerst 30 minuten in de rij en dan gaat hij niet. Dat was wel even jammer.
Om 3 uur hebben we alles wel gezien en zoeken de auto weer op. We rijden naar de Premium Outlets. Hier krijgt de creditcard het flink te verduren. Asics, Adidas, Ugg en Tommy Hilfiger, Skechers. Overal hebben ze flink uitverkoop. Het is ook erg druk. Het is inmiddels 8 uur voordat we wat gaan eten bij de McDonalds. Hierna nog even boodschappen doen bij de Publix en dan op huis aan.
Het slechte weer dat ze voorspeld hebben is niet gekomen, alleen in de verte wat lichtflitsen.
Als we thuis komen is het al laat en Dani gaat meteen naar bed. Ik schrijf nog even het blog, maar foto's erbij lukt even niet. Het geheugen van de iPad is vol. Dus daar moet ik eerst even wat aan doen.
De foto's van vandaag houden jullie nog tegoed. Morgenochtend gaan we eerst lekker uitrusten bij ons "eigen" zwembad en in de middag gaan we naar Dowtown Disney en 's avonds gaan we oude auto's kijken in Oldtown Kissimmee.

2 opmerkingen:

  1. Fijn dat het met dani betergaat,
    En sea word is altijd leuk.en shoppen gewoon weer een heerlijke dag....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat de pijn meevalt. Een leuke dag in SeaWorld en vandaag lekker genieten van jullie zwembad. Veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen