donderdag 10 juli 2014

Dag 3: 9 juli 2014

Vanmorgen slapen we tot ongeveer 6 uur. Dat is best wel lang gezien het tijdsverschil met Nederland. Maar het was gisteren natuurlijk ook een lange dag.
We gaan eerst even een broodje eten en duiken daarna het zwembad in. Het water is heerlijk, maar het zwembad is een beetje vies. Eerst maar even een mail sturen naar de eigenaar wanneer het schoongemaakt wordt.
Rond 10 uur gaan er douchen en om 11 uur zitten we in de auto op weg naar de Florida Mall. Hier lopen we wat rond. Kopen hier en daar een shirt en dat is het wel zo'n beetje. Rond 4 uur vertrekken we weer richting de villa. Het is druk onderweg en we staan ongeveer een uur in de file. De volgende keer toch maar de tolweg nemen. We besluiten om eerst wat te gaan eten. Dat doen we bij Chili's. 
Hier staan de tv's aan met de voetbalwedstrijd Nederland-Argentiniƫ. We zien nog net de laatste 10 minuten, de verlenging en de penalty's. Helaas ligt Nederland er nu uit.
Na het eten gaan we nog even boodschappen doen bij de Wallmart. 
Morgen staat het Kenned Space Center op het programma.

3 opmerkingen:

  1. Heerlijke relaxte eerste dag zo!!
    Morgen veel plezier Kenned space center..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker rustig beginnen, heerlijk eten, beetje shoppen, helemaal goed. Veel plezier in Kennedy space center.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. KSC is super! Als je even wat rust wilt inbouwen zijn de 3D Imax theaters met airco heerlijk en indrukwekkend. Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen