dinsdag 15 juli 2014

Dag 8: 14 juli 2014 Aquatica


Vanmorgen weer vroeg uit de veren. Om 7 uur ging de wekker. Hinny heeft bedacht dat hij bacon and eggs als ontbijt wil. Tja, dat moet hij dan zelf maar gaan bakken. 
We vertrekken om half 9 naar Aquatica. Het park gaat om 9 uur open en dan willen we er ook zijn. Het verkeer gaat voorspoedig en we zijn dan ook maar iets na negenen bij de ingang. Hier worden onze tassen weer gecontroleerd. De flesjes frisdrank hebben we verstopt tussen de handdoeken en die gaan dus gewoon mee naar binnen. We vinden een mooi plekje in de schaduw bij Loggerhead Lane.
Hinny en Dani gaan meteen naar de glijbanen voordat de rijen te lang worden. Ze blijven dan ook best lang weg. Ik ga lekker liggen lezen. Later ga ik ook een keer het water in. De Lazy River is erg leuk. Als ik voor de tweede keer de Loggerhead Lane wil doen is het erg druk. Je drijft echt met de meute mee op je band. Ik doe dan ook maar het kleine rondje.
Rond half 3 wordt het ineens slecht weer. Eerst gaan de glijbanen dicht, maar algauw volgen ook de andere attracties. Heel veel mensen besluiten meteen om weg te gaan. Wij blijven de bui afwachten. We hebben tenslotten een parasol boven ons hoofd. De bui duurt echter bijna 2 uur. Inmiddels zijn we aardig afgekoeld en toch nog wel nat geworden van de regen. Als de attracties om half 5 weer open gaan besluiten we toch om te vertrekken. We gaan eerst terug naar de villa om ons te douchen.
Voor het avondeten gaan we naar Longhorn. Hier nemen Hinny en Dani een steak en ik weer iets van kip. Het smaakt weer erg lekker.
Na het eten regent het nog steeds en rijden we naar de Nike Factory Store. Hier krijgt onze creditcard het weer aardig te verduren.
Morgen gaan wij de villa in Lindfields weer verlaten. Het is een mooie villa in een rustige wijk. Ondanks dat er achter de tuin een doorgaande weg is hoor je eigenlijk weinig verkeer. De villa is wel wat verouderd. De badkamers kunnen wel een opknapbeurt gebruiken. Ook het Pooldeck is wel toe aan een likje verf. Het management is prima in orde. We hadden een mail gestuurd dat het zwembad vies was. Meteen de volgende dag is het schoon gemaakt. Het is geen super de luxe villa, maar dat hadden wij ook niet geboekt. Als je 2 sterren boekt, kun je geen 5 sterren verwachten. Het voldeed dus prima aan onze verwachtingen.
Morgen gaan we naar het Pelican Pointe Suites hotel in Clearwater Beach. Onderweg gaan we naar Bush Gardens in Tampa. Daar willen we ook niet al te laat aankomen, dus dat wordt weer vroeg opstaan.

3 opmerkingen:

  1. Die buien weten wat in Florida maar jullie hebben toch een leuke dag gehad in Aquatica. Heerlijk gegeten bij Longhorn, vinden wij ook altijd lekker. Veel plezier in Busch Gardens.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk dagje Aquatica en uiteten. Wij hadden vorig jaar ook helaas een verouderde villa, foto's op de website waren niet recent :(
    We hopen dit jaar op een mooiere!
    Veel plezier in BG vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk aquatica!! Bij ons was de lazy rivir ook een van de favorieten!!!!
    Morgen naar clearwater hoop dat je daar dolfijntjes gaat zien!!!!

    BeantwoordenVerwijderen