maandag 7 juli 2014

Dag 1: 7 juli 2014

Vanmorgen lekker rustig aan gedaan. Laatste dingetjes ingepakt. Broodjes gesmeerd voor onderweg. Nog even afscheid nemen van Oma. En tegen half 11 is het tijd om te vertrekken.
We gaan eerst richting Zoetermeer. Daar hebben Hinny en ik gewoond voordat Dani geboren is. Dani was erg nieuwschierig in wat voor huizen wij daar hebben gewoond. In Zoetermeer langs 4 adressen gereden. Bij de 2e was onze vroegere buurvrouw thuis en hebben we daar even wat bijgekletst en wat gedronken. Erg gezellig.
Daarna nog even een rondje door het centrum van Zoetermeer gelopen. In 15 jaar tijd is er best wel wat veranderd, maar ook nog veel dezelfde winkels.
Inmiddels was het tijd om richting ons hotel te rijden. Het Van der Valk hotel A4 Schiphol. Hier mag onze auto tijdens de vakantie blijven staan. We hebben een Park, Sleep en Fly arrangement geboekt. We worden morgenochtend met de shuttlebus naar Schiphol gebracht.
Met de shuttlebus van 18.00 uur zijn we vanavond naar Schiphol gegaan op verkenningstocht. De rit duurt nog geen 10 minuten. We zijn naar het Panoramadeck gegaan om vliegtuigen te kijken. Helaas kon je vanaf hier niet de vliegtuigen zien landen en opstijgen. Nog even een lekkere zak Belgische Friet gegeten en om 20.20 uur weer met de shuttlebus terug naar het hotel.
Alledrie nog even onder de douche en op tijd naar bed. Morgenochtend gaat de wekker om half 6.

2 opmerkingen:

  1. wat spannend weer allemaal!!! maar jullie beginnen al relaxt met het hotel en de shuttlebus. geen zorgen en dat is super!!! fijne reis en geniet!!!

    BeantwoordenVerwijderen