maandag 21 juli 2014

Dag 14: 20 juli 2014

Vanmorgen weer begonnen met een paar rondjes in het zwembad. Ontbijten bij het zwembad. Lekker rustig aan. Daarna zijn we naar Lovers Key State Park gereden. Dat is ongeveer 10 minuutjes met de auto.
Na $ 8 entree te hebben betaald de auto geparkeerd op parking 3. Achteraf een goede keuze. We moesten over een bruggetje om bij de ingang van het strand te komen. We zagen in de verte wat zwemmen. Eerst dachten we dat het een hele grote slang was, maar het was een kleine krokodil. Hij zwom best wel snel. 
Daarna over de boardwalk naar het strand. Hinny en Dani duiken meteen de zee in. We lopen een stuk langs het strand. Daar gaan Hinny en Dani nog een keer zwemmen. Jullie hebben het vast al door. Mij krijg je niet in zee. Verder dan de voeten kom ik niet.
Het is inmiddels erg heet en we hebben geen parasol mee. We hadden geen idee hoe het hier was, dus een volgende keer nemen we alles mee. We nemen het trammetje terug naar de ingang.
Daar kopen we nog een souvenir en een ijsje. Ze verhuren hier ook speciale strandfietsen met hele grote banden.
We lopen weer richting het bruggetje die naar parkeerplaats 3 gaat. En weer zien we wat zwemmen.
Nu zijn het 2 Mannatees die al spelend voorbij zwemmen. Weer maken we hier leuke foto's van.
Onderweg naar huis gaan we nog even langs de Publix voor wat boodschapjes. Hinny koopt ook een vishengel. De rest van de middag hangen we wat rond bij het zwembad.
Vanavond hebben we zelf gekookt. Sweet potatoe patatjes uit de oven, kipfilet in de pan en gestoomde groente uit de magnetron. Het smaakte heerlijk. Is zeker net zo lekker als uit eten.
Na het eten gaat Hinny vissen. Hij gebruikt stukjes kip als aas. Inmiddels heeft hij al 8 catfish gevangen.
De foto's van Lovers Key houden jullie nog tegoed. Die moet ik eerst even via de laptop uploaden. De telelens van mijn camera heeft wat problemen. De autofocus werkt niet meer, dus ik moet iedere foto handmatig scherpstellen. Dus even afwachten of alle foto's wel scherp zijn geworden. Voor morgen hebben we ook nog niks op het programma, dus dat wordt weer een verrassing.



1 opmerking: