zaterdag 19 juli 2014

Dag 12: 18 juli 2014

Vandaag is het verhuisdag. We ontbijten op de kamer en pakken alles weer in. Onze bagage groeit gestaag. We stellen de TomTom in op Bradenton. Daar willen we onze eerste stop maken. We willen echter niet over de snelweg en negeren de navigatie en rijden gewoon langs de kust naar het zuiden. We hadden de navigatie op GEEN tolwegen gezet. Niet wetende dat de Skyway Bridge bij St. Petersburg een tolbrug is.
Zoveel te verder we naar het zuiden reden zoveel te meer kilometers gaf de navigatie aan. Dit kon toch niet goed zijn. Toch de navigatie maar op WEL tolwegen gezet. En toen was het ineens 100 kilometer korter. Dan maar tol betalen. Onderweg nog een extra stop gemaakt voor wat lekkers bij de McDonalds.

In Bradenton hebben we geluncht bij Five Guys. Hier hebben we een heerlijke burger gegeten.

De volgende stop is de Walmart aan de Dani drive in Fort Myers. Bij toeval zijn we er 4 jaar geleden achter gekomen dat er een Dani drive is.
Bij deze Walmart doen we onze boodschappen voor vandaag. Ook gaat Hinny hier even naar de kapper. De kapster is waarschijnlijk al lang de pensioengerechtigde leeftijd voorbij, maar met een tondeuse heeft ze niet veel ervaring. Er loopt een hele streep over zijn hoofd. De cheffin keurt het dan ook af en ze moet het tussenstuk beter doen. Ondanks dat het nog niet helemaal goed is laten we het maar zo.

Daarna rijden we naar ons nieuw onderkomen. Een appartement in Fort Myers Beach. Er zijn 4 appartementen in 1 huis. Wij zitten op de begane grond. Het ziet er allemaal netjes uit. Ondanks dat het een 4 persoons huis is missen we een 2e bed. Eerst denken we dat er een slaapbank staat, maar dat blijkt een gewone bank te zijn. Tja, en nu? Toch maar even gebeld. Blijkt er in de kast een Airbed te staan. Die meteen maar even geïnstalleerd in de kamer. Daar kan Dani prima op slapen.

Dani en Hinny duiken direct het zwembad in en ik pak de koffers uit en doe ondertussen de was.
We eten bij Charley's Boat House (dat zit naast ons huis) . Hier hebben we 4 jaar geleden ook gegeten. Het is wat duurder, maar ook heerlijk. Er zit een saladebar bij en daar kun je onbeperkt van pakken. Na het eten lopen we nog even naar het strand.

Morgen blijven we dicht bij huis en nemen we een rustdag. Heerlijk de hele dag niks doen.

2 opmerkingen:

  1. Oei die kapster moet echt met pensioen. Heerlijke dag en lekker bij Five Guys een burger eten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo de kappersmantel was hipper dan de kapster!
    En dan denk je dat met bibop niets mis kan gaan!!!!
    Veel plezier in fort myers

    BeantwoordenVerwijderen