zondag 13 juli 2014

Dag 6: 12 juli 2014 Downtown Disney en Old Town Kissimmee

Vanmorgen lekker rustig aan gedaan. Eerst even face timen met Oma. Gezellig even bijkletsen.
Daarna ontbijten en de zwemkleding aan. We gaan eerst lekker zwemmen in ons eigen zwembad. Inmiddels is het schoongemaakt en het water is weer mooi helder. Waarschijnlijk kwam het van het slechte weer van de afgelopen dagen dat het water zo vies was.
Rond 12 uur gaan we douchen en zet ik nog even de wasmachine aan. Ook de strijk nog even gedaan en rond 2 uur gaan we op pad. Eerst naar Downtown Disney. Het is hier heel druk en het is zoeken naar een parkeerplaats. Gelukkig vinden we nog een vrij plekje dicht bij de ingang op parkeerplaats C.
We lopen wat langs de winkeltjes. Ze zijn hier aan het verbouwen en er staan hoge houten schotten. Dat is wel jammer. Het is erg heet. Rond 4 uur wordt het ineens donker en in de verte zien we alweer lichtflitsen. We besluiten hier te gaan eten bij het RainForrestCafe.
Het eten is er lekker. Af en toe wordt het licht gedimd en komen de apen met veel lawaai tot leven. 
Tegen 6 uur rijden we naar Old Town Kissimmee. Hier is op zaterdagavond een Saturday Night Cruise. Dan komen er heel veel Klassieke Auto's die een rondje rijden. Ze staan allemaal naast elkaar zodat je ze kunt bewonderen. Er zijn niet veel auto's in verband met het slechte weer. Dat is wel jammer.
Rond 7 uur begint het ook heel hard te regenen. We lopen nog wat langs de winkeltjes en besluiten dan om richting de villa te gaan. Met dit slechte weer is het ook niet leuk om langs de kant te gaan staan om die paar auto's te gaan bekijken.
Morgen gaan we waarschijnlijk eerst weer zwemmen en dan later nog wat rondrijden en kijken we wel waar we allemaal terecht komen. Op zondag is het ons in de parken te druk. Dat bewaren we voor maandag en dinsdag.

2 opmerkingen:

  1. Leuke dag weer!!
    En ja het rainfost cafe vinden onze kids ook altijd heel leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat er zoveel schuttingen staan in Downtown Disney maar het zal er straks wel weer erg mooi uitzien. Weer een reden om te gaan, haha. Rainforest café is altijd leuk om te eten en te kijken. Veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen