donderdag 17 juli 2014

Dag 10: 16 juli 2014

Eigenlijk zouden we vroeg op pad vandaag, maar we hadden alledrie geen zin om op te staan. Dus het programma omgewisseld. Vandaag blijven we in Clearwater Beach en gaan morgen naar Homosassa. We doen dus rustig aan en rond 9 uur lopen we naar de Ihop voor het ontbijt. Als we daar zitten begint het ineens heel hard te regenen en in de verte ook wat onweren. Niet echt een dag om buiten te lopen dus. En om met regen in de Trolley Bus te gaan is ook niks. Heb je geen mooi zicht op de omgeving. Dus maar weer bedenken wat te gaan doen vandaag. Eerst een tijdje op de kamer doorgebracht en rond 12 uur rijden we naar Tampa. De International Plaza shopping mall. Een mooie overdekte mall. Daar vermaken we ons wel op een regenachtige middag. We kopen hier en daar nog wat en om half 7 doet Hinny zelfs mee met een hardlooptraining van de Fit2Run store. Erg leuk en iedere deelnemer kreeg nog een gratis Smoothie ook na afloop.
Bij de mall zit een Cheesecake Factory en we besluiten om daar te gaan eten. Na 20 minuten wachten kunnen we aan tafel. Het is weer erg lekker.
Op de terugweg nog even naar de Publix brood halen voor morgenochtend. Want dan moeten we toch echt op tijd vertrekken. Nu maar hopen dat het een beetje droog blijft morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten