zondag 20 juli 2014

Dag 13: 19 juli 2014

Over vandaag valt niet zoveel te vertellen. We hebben heerlijk niks gedaan vandaag.
We zijn redelijk vroeg opgestaan en om 8 uur lagen we al in het zwembad. Het water is al lekker warm.
Na het eerste rondje zwemmen maakt Hinny het ontbijt. Dat eten we lekker bij het zwembad op. Na het ontbijt gaan we nog weer wat zwemmen en zonnen. Tussendoor nemen we wat te drinken en wat te eten. Zo gaan we tot een uur of 3 door. Dit is echt vakantie vieren.
Ondanks dat we toch wel hebben gesmeerd vandaag zijn we toch wel wat verbrand. Dat zie je eigenlijk pas als je onder de douche gaat.
Inmiddels zijn er 3 van de 4 appartementen bezit, dus het wordt gezellig druk bij het zwembad de komende dagen. Ook de andere 2 gezinnen hebben kinderen in de tiener leeftijd. Dus wel gezellig voor Dani.
Tegen half 5 gaan we op pad om iets te gaan eten. Op de TomTom hadden we een Applebee's ingesteld. Komen we een woonwijk binnen. Bestemming Bereikt. Helemaal geen restaurant te zien. Dan maar weer een stukje terug. Daar was een Rib City. Ziet er ook wel aardig uit. De mannen vonden de Ribs wel lekker, maar ze hebben ze wel lekkerder gehad. De kip die ik had was niet zo lekker. Heel zacht. Dus voor één keer prima, maar niet voor herhaling vatbaar. Was wel het goedkoopst dat we deze vakantie hebben gegeten.
Na het eten nog even boodschapjes doen bij de Dollar Tree en Super Target. Morgenavond gaan we zelf koken. Ik ben het uit eten na 2 weken wel zat.
Rond half 9 zijn we weer thuis en gaan we weer verder met niks doen. Beetje op de IPad en het blog schrijven. Het programma voor morgen moeten we nog even bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten