maandag 14 augustus 2017

Dag 25: 13 augustus 2017 Seaworld

We zijn redelijk op tijd wakker vanmorgen en ontbijten in het hotel. Het is vrij druk in de ontbijtzaal, maar het buffet is uitgebreid genoeg. 


Om 10 uur zitten we in de auto naar Seaworld. Dat is ongeveer een kwartier rijden. We zijn er dus mooi op tijd.


We halen een 'disability pass' bij de informatiebalie. Daarmee kunnen we vlot via de uitgang of de quick que de attracties doen. Alleen voor de achtbaan Kraken moet je via internet een tijd aanvragen. Dat doen we meteen. Om 12.03 uur mag Dani in de rij. Gedurende de dag zal de wachttijd oplopen tot 3 a 4 uur. En inderdaad kunnen we ook geen 2e tijd meer krijgen als Dani is geweest.

We gaan eerst naar de Manta. Dani mag meteen 2x achter elkaar omdat het nog niet druk is. 


Dan de Journey of Atlantis. De rijen vallen erg mee en dat voor een zondag. Als Kraken aan de beurt is gaat Hinny toch maar mee. Het is nl. een achtbaan met een virtual reality headset op. Een unieke ervaring. Ze vonden het allebei erg leuk, maar Hinny is meteen genezen van alle achtbanen. Hij komt hier misselijk uit.



Als we langs ze zeeleeuwen lopen kopen we een bakje visjes (wel 4 voor $ 5). Dani voert deze aan de zeeleeuwen. Als je de dieren mag geloven krijgen ze de hele dag niks te eten. Wat kunnen die beesten schreeuwen als ze vis zien.


Om 14.00 uur begint de Orka show 'One Ocean'. Wij zitten ruim op tijd klaar, maar helaas door onweer wordt de show eerst uitgesteld en later helemaal geannuleerd. Inmiddels staan bijna alle attracties stil. Wij lopen naar Atlantis. Deze ride is binnen. We kunnen vrij vlot naar binnen, maar het duurt erg lang voordat Dani weer naar buiten komt. Bleken ze een storing te hebben gehad, waardoor ze erg lang stil hebben gestaan. En het was heel erg koud binnen. Inmiddels is het bijna half 4 en begint de volgende Orka show. De show is net een paar minuten aan de gang als wij het Shamu Stadium binnen lopen. Maar de show is weer geweldig om te zien.





Er is ook een (voor ons nieuwe) achtbaan. De Mako. Dani vindt deze echt geweldig en doet deze zelfs 3x vandaag. Als laatste doet hij nog 2x de Journey of Atlantis en de Manta. We lopen ook nog even langs de Mannatees en de Dolfijnen. Inmiddels is het 6 uur geweest en houden we het voor gezien.

We stellen de navigatie in op een Texas Roadhouse. Hier eten we vandaag ons laatste diner van deze vakantie. Het smaakt weer prima. Vooral de Sweet Potato Loaded met Marshmallows. Heerlijk.


Aangezien de weegschaal thuis toch al niet blij met ons zal zijn nemen we nog een ijsje bij Twistee Treat. Ook deze is weer erg lekker. Een beetje een verwendag vandaag.


Morgen vliegen we weer naar huis. We hebben een late checkout en mogen tot 12 uur op de kamer blijven. Tijd genoeg dus om dan de koffers weer goed in te pakken. Daarna rijden we naar de Premium Outlets om de middag door te brengen. Rond 4 uur gaan we dan richting het vliegveld.

1 opmerking:

  1. OP de een na laatste dag weer een flinke dosis achtbanen om het jaar door te komen ;)
    Vandaag dan extra van ales genieten en voor straks een hele fijne reis!

    BeantwoordenVerwijderen