donderdag 10 augustus 2017

Dag 21: 9 augustus 2017 van Lecanto naar Tampa

We hebben geen haast vandaag. Het is maar 1,5 uur rijden naar ons volgende hotel. We ontbijten dan ook pas na half 9. Het ontbijt is goed verzorgd. Hier kun je zelfs pannenkoeken uit een pannenkoekenmachine halen. Hoe leuk is dat.

Na het ontbijt pakken we de auto weer in en checken uit. We stellen de navigatie in op Homosassa. Vanaf daar nemen we de 19 South en doen we de navigatie uit. Die wil ons toch steeds de andere kant op sturen. Wij willen vandaag de toeristische route. De 19 South gaat helemaal door tot Clearwater Beach. Onderweg stoppen we nog een keer bij de Publix om onze watervoorraad weer aan te vullen.









 

Als we in Clearwater Beach aankomen is het erg druk. Een parkeerplaats is vrij snel gevonden op een privéterrein voor $ 20 per dag. Voor die paar uurtjes dat wij er zullen zijn is het veel geld, maar we hebben weinig keus. Alles staat vol.

We lopen eerst naar Hooters om te lunchen. We gaan lekker buiten zitten op de 1e etage. De temperatuur is precies goed, lekker windje erbij. Het eten smaakt ook prima.


Na het eten begint het in de verte te onweren. We zien een donkere wolk en af en toe wat flitsen, maar gelukkig blijft het ver weg. We lopen richting Pier 60. Halverwege moet je $ 1 per persoon entree betalen. Dat doen wij vandaag niet, dat hebben we in 2012 al eens gedaan. Het heeft voor ons geen meerwaarde. Als de onweersbui ver genoeg weg blijft durven we het aan om nog een stukje te gaan wandelen over de boulevard. Het is inmiddels erg warm en om 3 uur lopen we weer richting de auto.
























Het Sailport Waterfront Suites ligt net na de brug van Clearwater naar Tampa. We checken in en krijgen appartement 228 met zicht op het zwembad. We hebben ook zicht op het water en op de brug naar Clearwater. Een mooie plek om 3 nachten te blijven. We hebben een aparte  slaapkamer voor Dani en een volledige keuken. Dus weer mooi extra ruimte de komende dagen.



We gaan meteen weer richting het zwembad. Hier vermaken we ons tot een uur of 5. 



Dan gaan we richting de International Plaza Mall. We willen gaan eten bij de Cheesecake Factory. Het is maar 10 minuten rijden. Wel leuk dat de navigatie zegt dat we bij de Sjeeskake zijn aangekomen.
Het duurt even voordat het eten komt, maar het is zoals gewoonlijk weer erg lekker.



Na het eten lopen we nog een rondje door de Mall. Nu we hier toch zijn...
Dani koopt nog nieuwe hardloopschoenen bij Fit to Run en nog wat t-shirts en een sweater bij American Eagle. Om 9 uur sluit de Mall en rijden wij weer naar het hotel. We gaan nog lekker even op ons balkon zitten. 


Morgen gaan we naar Bush Gardens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten