zaterdag 12 augustus 2017

Dag 23: 11 augustus 2017 Tampa

Vanmorgen ging de wekker om half 7, maar we kunnen maar moeilijk opstaan. Maar als we willen gaan lopen zullen we toch een beetje vroeg moeten gaan. Het is al 27 graden. Uiteindelijk staan we om kwart voor 8 buiten. We gaan hardlopen richting Clearwater. Er loopt een fietspad met aan de ene kant de snelweg en aan de andere kant het water. Na 3 km lopen Hinny en Dani terug. Ik loop nog een kilometer door. De terugweg is extra zwaar, tegen de zon in. Erg heet. Als ik weer bij Hinny en Dani ben wandelen we de laatste kilometer terug naar het hotel. 




We maken zelf ontbijt. Broodjes met gebakken ei, bacon en kaas. 


Daarna gaan we naar het zwembad. We blijven hier tot een uur of 3. We kleuren al aardig bruin.

Omdat we toch nog de deur uit moeten om iets te gaan eten rijden we eerst nog even naar de International Plaza Mall. Hier hadden we nog niet alles gezien. Ik koop nog 2 paar Flip Flops voor $ 3 per stuk bij GAP. En nog een tas vol hand gelletjes bij Bath & Body Works. Na het afrekenen zag ik op de bon dat ze waren afgeprijsd van $ 1,75 voor $ 1. Dat is weer mooi meegenomen. Dani en Hinny gingen ook nog even naar de kapper. Foto voor en foto na. Het resultaat mag er zijn. 



We gaan eten bij Chili's. Mijn kip is erg pittig, maar wel erg lekker. Hinny en Dani hebben allebei Ribs. Ook die borden gaan weer helemaal leeg.




Na het eten rijden we nog even naar de Walmart. We hebben ons water al weer op. Dat gaat erg hard met dit warme weer.

Terug bij het hotel gaan we nog even lekker buiten zitten kijken naar de zonsondergang. Ook vandaag is het weer prachtig om te zien.








Morgen rijden we naar Orlando. Onze laatste bestemming van onze rondreis.

2 opmerkingen:

  1. Bikkels hoor met al dat geren in die hitte, maar weer een heerlijke dag en kortgeknipt en al aanschuiven voor de zonsondergang!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo weer ff bijgelezen.
    Wij zitten helaas alweer thuis op de bank.
    En heb nu al heimwee bij het lezen van jullie blog.
    Wij zaten vorige week ook nog in BUsch Gardens een geweldig mooi park.
    En wat een mooie foto's van de zonsondergang!!!

    BeantwoordenVerwijderen