woensdag 9 augustus 2017

Dag 20: 8 augustus 2017 van Panama City Beach naar Lecanto

Vanmorgen verlaten we het paradijs van Panama City Beach. Het is een erg leuke badplaats. Om de drukte in de eetzaal te vermijden eten we een banaan en een donut op de kamer als ontbijt. Ook wel een keer lekker. Iedere dag geroosterd brood hebben we na 3 weken ook geen trek meer in.

We zitten al voor 8 uur in de auto op weg naar Lecanto. Het is een saaie weg, maar ook wel weer leuk met dorpjes. Soms kilometers alleen maar bomen en mooie luchten. Daar maken we dan ook weer mooie foto's van. Beetje tijdverdrijf onderweg. De autoruiten weerkaatsen heel erg, waardoor de foto's niet allemaal even mooi zijn geworden.
















We stoppen een paar keer om te plassen, te eten en om te tanken. De benzineprijzen verschillen hier wel heel erg. Bij Memphis betaalden we nog $ 1,99 voor een gallon. Hier in Florida $ 2,37 per gallon.

Om 3 uur zijn we in Lecanto. We checken in bij het Holiday Inn & Suites en krijgen kamer 107 op de begane grond. We gaan meteen richting het zwembad. Het is hier erg warm.


Tegen 6 uur begint het in de verte te onweren en gaan we ons aankleden voor het eten. We rijden naar de Outback 5 km verderop. Op de terugweg stoppen we nog even voor een ijsje bij de McDonalds.

Vandaag reden we ook weer een andere tijdzone in waardoor we vandaag een uurtje korter hebben. Het tijdsverschil met Nederland is nu weer 6 uur i.p.v. 7 uur.

Morgen weer verder naar Tampa. Dat is gelukkig maar een klein stukje. We zijn het autorijden nu ook wel een beetje zat. Hoe we de dag van morgen verder in gaan vullen moeten we nog even bekijken. Weer mogelijkheden zat.

2 opmerkingen:

  1. Ik kan me goed voorstellen dat je dat rijden op een geven moment zat begint te worden maar jullie hebben wel weer erg veel gezien en gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja klopt een rondreis is gaaf je ziet veel,maar zit ook veel in de auto!!
    Maar wel een hele mooie rondreis

    BeantwoordenVerwijderen