vrijdag 11 augustus 2017

Dag 22: 10 augustus 2017 Bush Gardens Tampa

Vandaag een kort verslag. Vanmorgen eerst uitgeslapen. Omdat we hier geen ontbijt bij het hotel hebben zijn we naar de IHOP geweest om te ontbijten. Ik had heerlijke appeltaart en Hinny en Dani pannenkoeken met Nutella en banaan. Erg lekker.


Na het ontbijt gaan we naar Bush Gardens. Wij zijn hier al 4 keer eerder geweest. Het is een leuk pretpark met veel achtbanen. Dani vind de achtbanen geweldig. Andere attracties wil hij eigenlijk niet doen. Na 2x de Cheetah Hunt en 1x de Montu is Hinny misselijk en wil geen achtbanen meer doen. Dani doet de andere achtbanen dus alleen, want ik ga er ook niet in. Ik ga wel met Dani in de River Rapids. 100% gegarandeerd nat... We zitten met 12 personen in een boot. Je zit met een gordel vast, dus je kan ook niet opstaan als er water over de rand komt. Ik krijg als eerste de volle laag water en ben meteen zeiknat. Het is een leuke attractie en als we uitstappen zijn we voor 99% kletsnat. Droge kleren hebben we niet mee. Het is 33 graden, maar het duurt best wel lang voordat alles droog is. 





Om half 5 gaan alle achtbanen dicht wegens onweer. En inderdaad komt even later de regen weer met bakken naar beneden. We schuilen in een winkeltje en wachten tot de bui voorbij is. Dani is inmiddels erg moe en wil terug naar het hotel.

Onderweg naar huis halen we nog boodschappen bij de Publix. We gaan morgen ontbijten en lunchen in ons eigen appartement. Na de Publix rijden we naar de McDonalds om te eten. We hebben alledrie geen zin om uitgebreid te gaan eten.

Terug in het hotel gaan we nog even gezellig buiten zitten kijken naar de zonsondergang. Er zijn wat mensen aan het vissen. Leuk om naar te kijken.








Morgen blijven we de hele dag bij het hotel. Misschien een stukje wandelen/hardlopen. Beetje zwemmen en zonnebaden. Gewoon lekker luieren.

1 opmerking:

  1. Heerlijk hoor een dagje pretten en dan zeiknat worden, niet zo heel erg bij die temperaturen alleen voelt het op een gegeven moment op sommige plekken niet zo fijn meer ;)
    Geweldig zicht op de ondergaande zon!

    BeantwoordenVerwijderen