zondag 13 augustus 2017

Dag 24: 12 augustus 2017 van Tampa naar Orlando

Vanmorgen regende het behoorlijk in Tampa. We doen rustig aan en tegen 10 uur zijn we onderweg naar Orlando. De regen komt inmiddels weer met bakken naar beneden waardoor we op een gegeven moment ineens op een afslag zitten naar de Cruise Schepen Haven. Een Cruise staat niet in ons reisschema dus bij de eerst volgende gelegenheid keren we om. We stoppen nog een keer om te tanken en rijden dan door naar Orlandio.

Het plan was om naar de Premium Outlets te rijden, maar als we bij Orlando aankomen is het erg druk en komen we in de file. Het is zaterdagmiddag, dan is het bij de Outlet vast ook heel druk. We besluiten om naar Disney Springs (voorheen Downtown Disney) te rijden. Die kant op is het vrij rustig op de weg. We parkeren de auto in de Lime Garage. We zijn hier al eerder geweest, maar onlangs is er een nieuw gedeelte bij gekomen en zijn er parkeergarages. We eten een Tuna Melt sandwich bij Earl of Sandwich. Erg lekker.

We lopen een rondje en gaan tegen 3 uur op weg naar ons hotel. Eergisteren hebben we nog een ander hotel geboekt. We logeren nu in het Comfort Inn Lake Buena Vista. We krijgen kamer 318. Een mooie ruime kamer met balkon.

We gaan meteen weer richting het zwembad. Er is ook een kleine glijbaan die uitkomt achter de waterval. Voor de kinderen (en mannen) erg leuk.



Na het zwemmen gaan we naar de Nike Factory Store in Kissimmee. Hinny en Dani kopen allebei een paar schoenen en ik koop nog wat hardloopkleding. 

300 meter verderop zit een Applebees's. We gaan lekker buiten op het terras zitten te eten. Door de onweersbui is het lekker afgekoeld. Het eten smaakt weer prima.



Ook gaan we nog even kijken in Old Town.  Er staan nog wat oude auto's. We lopen helemaal tot het eind en dan ziet Dani de kartbaan. Daar wil hij wel even in. Er zijn ook dubbele karts, dus Hinny en Dani kunnen samen in 1 kart. Ze moeten 3 ronden wachten en zijn dan eindelijk aan de beurt. Ze zijn zelfs nog gecrashd onderweg, maar ze vonden het allebei erg leuk. Alleen jammer dat het zo duur is. $ 9 per persoon, ook als je met z'n 2en in 1 kart gaat. Dani gaat nog alleen in de Flying Bob. Deze vind hij ook geweldig. Kost ook weer $ 6. Dani wil ook nog wel in de Vomatron, maar dat gaan we niet doen. Het gaat erg hard en dan krijg je erg veel druk op je hoofd. Dat risico vinden we voor Dani toch een beetje te groot. En die attractie kost ook nog eens $ 20. Kun je ook iets anders leuks voor kopen.

De rechtse is de Vomatron, aan ieder kant zitten 2 personen. Het bakje gaat constant voor- en achterover.







Het is inmiddels al half 11 geweest. We stoppen nog even bij Twistee Treat voor een lekker ijsje. Toch wel het lekkerste ijsje die we in de hele vakantie gehad hebben. Daarna is het echt tijd om naar het hotel te gaan. 

Morgen gaan we naar Seaworld.











Geen opmerkingen:

Een reactie posten