woensdag 2 augustus 2017

Dag 13: 1 augustus 2017 van Memphis naar Vicksburg

Vanmorgen ging de wekker om 7 uur. We willen op tijd vertrekken. We hebben gisteravond donuts gekocht bij Dunkin Donuts. Dat is ons ontbijt voor vandaag. Om half 9 checken we uit. Een dag eerder dan gepland. We gingen ervan uit dat we de 3e nacht gewoon moesten betalen, maar volgens de dame achter de balie krijgen we een refund van $ 70. Dat is mooi meegenomen.

We rijden binnendoor naar de snelweg, want op het eerste stuk staat volgens de routeplanner een file. Wij kunnen zo doorrijden en zitten in no time op de snelweg richting het zuiden. Onderweg stoppen we nog een keer voor een plaspauze. Na Jackson komen we nog weer een km of 20 over de Natchez Trace Parkway. Wel lekker rustig als je 300 km op de snelweg hebt gereden. In Vicksburg is onze eerste stop bij de Vicksburg Outlet. Dit stelt echter niet veel voor. Zijn maar een paar winkels. Ik koop nog wel een paar leuke truien bij de GAP outlet met 50% korting.


We lunchen bij Cracker Barrel. Dani en ik nemen een salade met kip en Hinny gaat voor een stoofgerecht. Het smaakt allemaal prima.



Het is inmiddels 2 uur geweest en we rijden naar het hotel. Holiday Inn Vicksburg. Onze kamer (nummer 230) is klaar en we brengen onze bagage naar binnen. We doen meteen onze zwemkleding aan en gaan lekker relaxen bij het zwembad. Het zwembad is half binnen, half buiten. Het is op een binnenplaats. Geen zuchtje wind, dus erg heet. Het water is echter ijskoud.


Na het zwemmen gaan we eten bij de buren. El Sombrero Mexican Grill. Het ziet er leuk uit. Het eten smaakt ook prima. We hebben deze vakantie nog niet zo goedkoop gegeten.





Na het eten lopen we weer terug naar het hotel en doen we nog een lading was in de wasmachine. Dan is dat maar weer schoon. 

Morgen via het laatste stukje Natchez Trace Parkway naar Natchez.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten