maandag 20 augustus 2012

Dag 8. 20 augustus 2012

Vanmorgen ging nog niet echt lekker. Om 9 uur zijn Hinny en Dani naar het zwembad gegaan. Ze hadden het hele zwembad voor zichzelf.
Om half 11 ben ik ook maar naar het zwembad gegaan. Heb zelfs nog een paar baantjes gezwommen. Het water is wel erg koud.
Tegen 12 uur kwam er ineens uit het niets een regenbui naar beneden. Gelukkig zaten wij onder een parasol.
We hebben een broodje kip (Ina), pizza (Dani), flatbread (Hinny) bij het hotel restaurant gegeten. Daarna nog weer zwemmen en luieren.
Onze vakantie is verdeeld in 4 delen. 1e deel Naples, 2e deel Clearwater Beach, 3e deel Bradenton en het 4e deel Fort Myers. Het 1e deel in Naples waren we erg actief en het 2e deel zijn we heel lui. Van onze planning (die we eigenlijk niet hebben) komt dan ook niets terecht. Maar dat geeft niets het is tenslotte vakantie.
Tegen 3 uur wordt het weer erg donker boven zee en komt er een onweersbui aan. We gaan terug naar de kamer om te douchen en aan te kleden.
We hebben nog wat boodschapjes nodig en gaan naar de dichtstbijzijnde Walmart. Deze is best wel klein en Hier hebben ze niet eens vers brood.
Een paar straten verderop zit een Chili's. Daar eten Hinny en Dani spare-Ribs en ik neem gegrilde kip.
Op de terugweg nog even bij de Publix aan om brood te halen voor morgen. Gelukkig hebben ze hier nog bruine bolletjes.
Bij het hotel snel de boodschapjes opgeruimd en weer op pad naar Pier 60. Dani wil graag vissen, maar helaas staat er een hele harde wind waardoor dat niet mogelijk is. Hinny en Dani gaan nog wel even de pier op, maar daar is niet zoveel te beleven en ze zijn dan ook snel weer terug.
Dani wil nog even Bungiejumpen op de trampoline dus dat mag nog even.
Voor de pier, langs de rotonde staan allemaal "dolfijnen" beelden. Hier lopen we nog even langs.
Weer geen mooie zonsondergang vanavond. Het was heel erg bewolkt en een harde wind.
Tegen half 9 zijn we terug in het hotel.
Als ik me morgen goed voel gaan we naar Bush Gardens. Dit is een dierentuin en pretpark ineen. Dani gaat vooral voor de achtbanen en Hinny voor de dieren. Ik ga mee voor de foto's.

1 opmerking:

  1. Jullie vermaken je prima ook al werkt het weer niet helemaal mee .
    Heel veel plezier in Bush !!

    BeantwoordenVerwijderen