zaterdag 25 augustus 2012

Dag 13. 25 augustus 2012

Vanmorgen rustig aan gedaan, de laatste dingetjes ingepakt en om half 10 op pad richting Fort Myers. Een rit van bijna 2 uur.
Eerst nog even langs de Fit2Run store want Hinny had zijn zinnen gezet op een paar Nike Lunarglide 4 hardloopschoenen. Dani en ik hadden gisteren nog een paar Skechers gekocht (2e paar halve prijs), dus kon Hinny niet achterblijven. En hij is geslaagd. Ook nog een gordel en veters gekocht.
Paste nog net in de koffer erbij.
Onderweg net voor Fort Myers gelunched bij de Cracker Barrel. Wij ons haasten, want we wilden natuurlijk niet te laat komen op het vliegveld. Precies 3 uur voor vertrek reden we de Car Rental Return van Alamo op. mooi op tijd dus. Bonnetje op nul, tank bijna leeg.
Op zoek naar de checkin balie. Dani is van de letters en cijfers dus hij zoekt meteen onze vlucht op de schermen op. Staat er DELAYED achter. 5 uur vertraging. De vlucht vanuit Düsseldorf komt pas om 07.45 pm aan i.p.v. 2.05 pm. Wij vertrekken nu pas om 9.25 pm i.p.v. 4.35 pm. Wel balen omdat ik me al niet lekker voel.
We twijfelen of we al door de douane zullen gaan, maar in de vertrekhal is ook niet veel te doen. We gaan toch maar alvast inchecken. Er wordt weer een rolstoel voor Dani geregeld en we worden naar de gate gebracht.
Dani en ik mogen door het poortje lopen en Hinny moest door de bodyscan. Bij Dani gingen de alarmbellen af. In zijn nieuwe schoenen zitten metalen ringen. Schoenen uit en op de band. Dan gaat het goed. Ze vinden zijn schoenen allemaal erg mooi. De man van de rolstoelassistentie vraagt zelfs waar we ze hebben gekocht.
We gaan naar gate B1 en dan kan het wachten beginnen. Gelukkig is er Free wifi en kan ik het blog alvast bijwerken.
Er is een Burger King en Starbucks en we hebben nog een grote zak Lays Barbecue chips dus we verhongeren hier niet. Hinny en Dani gaan een rondje lopen om wat te drinken te kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten