dinsdag 14 augustus 2012

Dag 2. 14 augustus 2012

Om 20 over 5 werden we gewekt door een kraaiende haan. Dit bleek het alarm van mijn telefoon te zijn. Vervolgens gingen de klokradio en Hinny's telefoon af. Mooi op tijd dus. Je zal je maar verslapen.
Snel aankleden, broodje eten (hadden we van huis meegenomen) en wat drinken. Ontbijt ook weer klaar.
Om 10 over 6 zitten we in de auto naar het vliegveld. De auto geparkeerd in parkeergarage P1 meteen onder de vertrek/aankomsthal.
Naar de check-in balie. Hier stond wel een rij van ..... We waren meteen aan de beurt. Vorig jaar was dit wel anders. Toen hebben we bijna uur in de rij gestaan.
Omdat we deze keer geen rolstoel mee hebben voor Dani hebben we assistentie gevraagd. Na een paar minuutjes wachten kwam er iemand met een rolstoel. Die bracht ons helemaal naar de gate.
Bij de douane werd mijn handbagage nog even aan een grondige drugstest onderworpen. Gelukkig was de test negatief en konden we verder.
Paspoortcontrole ging ook vlot. Wel werden de pasfoto's grondig bestudeerd. Maar ook hier geen verdere problemen.
Bij gate C36 werden we geparkeerd met de mededeling dat we tegen boardingtime weer opgehaald worden. Prima geregeld dus.
Om half 9 kunnen we instappen. Op rij 17 hebben we 3 stoelen gereserveerd. We zitten in het midden, dus geen raamplaats. Wel hebben we een omgebouwd toestel. Dat wil zeggen dat we ieder ons eigen entertainment systeem hebben.
Om 5 voor half 10 stijgen we op. Een kwartier later dan gepland, maar daar doen we niet moeilijk over. De vlucht naar Palma had 2,5 uur vertraging dus wat is dan een kwartier.
Onderweg krijgen we wat te drinken en een zakje met koekjes. We kijken de film: Dolphin Tale. Is erg handig iedereen zijn eigen film. Dani kijkt Justin Bieber.
Na het eten: Rinderfrikandelle in tomatensaus of Nudeln kijken we "Mission Impossible 4". Dani speelt wat op zijn PsPgo en kijkt Justin Bieber.
Tussendoor krijgen we nog wat te drinken en een flesje water. Als avondeten is er pastasalade met 2 koude kipnuggets. Dani vindt het eten helemaal niks.
Na het eten is het nog 1,5 uur vliegen en zijn we er dus bijna. De tijd "vliegt" voorbij. We kijken nog een film en dan zijn we in Fort Myers.




1 opmerking:

  1. Ziet er goed uit zeg!!! En ieder zijn eigen filmpje kijken!! Heel veel plezier en ik lees het wel wat jullie zoal beleven.gr ita

    BeantwoordenVerwijderen