donderdag 23 augustus 2012

Dag 10. 22 augustus 2012

Vanmorgen eerst rustig aan gedaan. Alle spullen weer ingepakt. Broodjes gesmeerd voor onderweg. Tijd om ons nu eens een keer aan ons plan te houden. We beginnen vandaag aan het 3e deel van deze vakantie.
Tegen half 11 checken we uit bij het Holiday Inn in Clearwater Beach. Onze eerste bestemming is St. Petersburg. En wel het stadion van de Tampa Rays. Rond 11 uur rijden we het parkeerterrein op. Tegen betaling van $ 15 mag onze auto hier staan. We staan aan de overkant van de weg bij Gate 6. Lekker dichtbij dus.
We lopen eerst naar Gate 4 want hier is de kassa. We moeten nl. Nog kaartjes kopen. Voor $ 12 per persoon hebben we de goedkoopste kaartjes.
Om 11.40 uur gaat het hek open en nadat onze tassen zijn gecontroleerd mogen we naar binnen. Onze meegebrachte flesjes drinken mogen niet mee naar binnen. Alleen flesjes water die nog niet open zijn geweest mogen mee naar binnen. Geen probleem, hier hadden we enigszins rekening mee gehouden. De broodjes mochten wel mee naar binnen.
Eenmaal binnen hebben we ons meteen maar wat te drinken gekocht en zoeken we onze plaatsen op. We zitten bovenin achter de slagplaat en kunnen mooi het hele veld overzien.
De hele tribune is dan nog nagenoeg leeg. De wedstrijd begint pas om 13.10 uur en tegen die tijd loopt onze tribune aardig vol. Het hele stadion is echter maar voor ongeveer 20% vol.
De Tampa Rays spelen hun 3e wedstrijd tegen de Royals uit Kansas City. De eerste twee wedstrijden waren 's avonds en vast veel drukker dan deze middagwedstrijd.
Voordat de wedstrijd begint halen we nog een bak popcorn. Je staat er versteld van wat die Amerikanen allemaal wegwerken tijdens zo'n wedstrijd. Wij doen dus met de popcorn bescheiden mee.
Tijdens de 7e inning verlaten wij de tribune en gaan nog even in de team shop kijken en kopen nog een bal en stickers. Dan is de stand 4-1. De uiteindelijke stand zal 5-3 worden. Dus de Tampa Rays hebben gewonnen.
Inmiddels heeft het de hele middag geregend en geonweerd. Gelukkig was het stadion overdekt, maar we moesten nog wel die paar honderd meter naar de auto. Ik had in een voorziene bui 3 poncho's in de tas gedaan. Die kwamen dus mooi van pas.
Als we wegrijden regent het nog heel hard, maar voordat we bij de Skyway brug zijn is het droog en dat blijft ook de rest van de rit zo.
Tegen 5 uur arriveren we bij ons nieuw onderkomen. The Shorewalk Vacation Villa's in Bradenton. Hier zijn we vorig jaar ook geweest en dat is ons goed bevallen. Mooie appartementen voor een redelijke prijs. We krijgen het appartement naast die van vorig jaar toebedeeld en weten dus de weg.
Meteen de wasmachine gevuld met vieze was. Dan kan die mooi tijdens het eten draaien.
We lopen naar de Outback om de hoek en eten hier weer heerlijk. Ook de Publix zit om de hoek, waar we zoals iedere dag wat broodjes en melk halen.
Terug in het appartement kijken we nog wat tv, spelen op de IPad en werk ik de blog bij en zoek de foto's uit.
Voor morgen moeten we nog even kijken wat we gaan doen, want ze verwachten wat stormachtig weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten