woensdag 15 augustus 2012

Dag 3. 15 augustus 2012

Vanmorgen om 3 uur was Dani alweer wakker. In Nederland is het dan al 9 uur dus dat is niet zo gek. Alledrie even lekker gedouched in onze inloopdouche. Die is echt mega. Je kunt er ook in zitten. Op de kamer een broodje gegeten en om half 7 naar buiten.
Het was nog donker, maar de zon zou om 7 uur opkomen. We zijn richting het strand gelopen. Hier over het zand naar de pier. Dani heeft schelpen gezocht en ik heb foto's gemaakt. Toen we halverwege de pier waren zagen we ineens een dolfijn zwemmen. Hij kwam niet echt ver boven water. Bij de pier zwom ook een dolfijn (misschien wel dezelfde). Om de paar minuten kwam hij even boven zodat wij een foto konden maken.
Op de terugweg even bij de Starbucks iets gedronken met iets lekkers erbij. Daarna de zwemkleding aan en lekker luieren bij het zwembad.
Om half 1 begon het te regenen en de onweren dus zijn we maar terug gegaan naar de kamer.
Richting de Walmart dan maar. Eerst onderweg iets eten bij de IHOP. Even snel naar de Walmart is er niet bij. Voordat we weer buiten staan zijn we anderhalf uur verder. Iedere keer zijn we weer verbaasd over het aanbod van de producten. Nog 2 hardloopshirtjes gekocht voor wel $5 per stuk. Ook bepaalde medicijnen kosten hier haast niks. Bijv. Melatonine 5 mg. Vorige week bij de apotheek bij ons op recept voor 10 pilletjes € 28,00 betaald. Hier een potje met 120 stuks voor $ 4,75 zonder recept.
Na de Walmart gingen we verder naar de Cheesecake Factory. Hier hebben we lekker gegeten. Daarna nog even de Coastland Mall bezocht. Ook hier nog het e.e.a. gekocht natuurlijk. De creditcard begint al warm te worden.
Dani is inmiddels al moe dus gaan we weer terug naar het hotel. Het is nu kwart voor 9 en hij is alweer in dromenland. Morgen gaan we naar Billie Swamp in de Everglades.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten