vrijdag 24 augustus 2012

Dag 11. 23 augustus 2012

Vanmorgen om 7 uur opgestaan. Het is de bedoeling dat we om kwart voor 9 in de auto zitten op weg naar Bush Gardens. Ik kleed me aan, eet een broodje en ga dan nog even liggen want ik ben nog steeds niet helemaal fit. Hinny helpt Dani en maakt de tas klaar voor vandaag. Hij vindt het maar niks dat ik ziek ben. Nu merkt hij pas wat ik allemaal doe in de vakantie.
Om kwart voor 9 zitten we in de auto. Volgens onze TomTom zullen we dan om 10 voor 10 bij Bush Gardens zijn. Op de I75 staan we ineens in de file. Na ongeveer een kwartier komen we erachter waar de file door veroorzaakt wordt en waarom er toch steeds een helikopter rondcirkelt. Er heeft een klein vliegtuigje een noodlanding gemaakt in de middenberm van de snelweg. Eerst is hij een vleugel verloren aan een verkeersbord en daarna netjes op de vangrail geland. Volgens het nieuws zijn de 3 inzittenden er goed vanaf gekomen.
We lopen door deze file een kwartier vertraging op waardoor we om 5 over 10 de parkeerplaats van Bush Gardens oprijden. Het park ging om 10 uur open, dus dat hebben we toch netjes gedaan.
Eerst naar de kassa. Een kaartje kost $ 84,99 per persoon. Duur dagje dus vandaag. We halen bij de klantenservice een assistance pass voor Dani. Hij staat al in de computer dus dat is snel geregeld. Nu kunnen we via de uitgangen de attracties in. Niet dat dat echt nodig is vandaag want het is erg rustig.
Dani wil als eerste in de Cheetah Hunt. Helaas is deze gesloten en de verwachting is dat deze rond 12 uur open gaat. Dani is teleurgesteld, maar er zijn nog andere attracties genoeg. Dan eerst maar de skyride doen. Hinny en Dani zien dan vanuit de lucht alle attracties. Ik blijf in de schaduw op een bankje zitten wachten. Ik ga ook nergens in vandaag en pas op de tassen, brillen en petten. Dan naar de Montu. Ook een leuke achtbaan. We lopen een rondje door het park en Dani gaat in bijna alle achtbanen. Alleen de Sheikra daar mag hij van mij nog niet alleen in en Hinny durft deze niet aan.
Tegen 1 uur lopen we weer richting de Cheetah Hunt en nu is deze wel open. Met Dani's assistance pass kunnen ze meteen de attractie in en mogen ze ook meteen een tweede keer.
We lopen nog een rondje door het park. Het is helemaal niet druk vandaag. Het is vanmorgen zonnig, maar vanmiddag is het bewolkt zonder een zuchtje wind. Erg drukkend. Gelukkig koelt het later wat af.
Als laatste wil Dani nog een keer in de Cheetah Hunt, maar hij mag niet meteen naar binnen. Hij krijgt een kaartje met een tijd over ruim een half uur. De normale wachtrij duurt inmiddels ook al een uur. We gaan in de schaduw op een bankje zitten wachten tot hij naar binnen kan. Hij heeft natuurlijk geen geduld en 10 minuten te vroeg meldt hij zich met zijn kaartje. Hij mag nu wel meteen naar binnen, maar een tweede keer zit er niet in.
Tegen 5 uur houden we het voor gezien en gaan we weer richting ons appartement. We komen weer in de file, maar dat is normaal rond deze tijd. We stoppen bij de Applebee's bij ons om de hoek om daar een hapje te eten. Het smaakt weer prima.
Alledrie nog even lekker douchen, tv kijken, op de IPad, blog bijwerken en foto's uitzoeken. Morgen nog geen plannen. Misschien wat zwemmen en in de omgeving rondkijken.

Twinmom1995 de suikermeters zijn hier in mg/dL. Er staat in het boekje wat normale waarden zijn en daar zit ik boven. Dus dat zit wel goed. Ik keek er eerst wel raar tegen aan.

1 opmerking:

  1. Dat dacht ik al. Op internet zijn omreken tabellen te vinden.
    4 = ongeveer 72 en 7 ongeveer 126 dus als je boven de 72 heb gezeten dan was het goed.
    Maar gelukkig gaat het zo te lezen al beter.
    Nog heel veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen