dinsdag 14 augustus 2012

Dag 1. 13 augustus 2012

Vanmiddag om kwart voor 1 stapten we in de auto naar Düsseldorf. Onderweg een korte stop gemaakt en tegen half 4 reden we het terrein van het Holiday Inn hotel Düsseldorf-Ratingen op. Deze keer een kamer op de begane grond. Ziet er weer netjes uit met 2 2-pers. bedden.
Dani heeft meteen de zwembroek aangetrokken en is gaan zwemmen. Het was nog heerlijk warm. Na een half uurtje weer aankleden en Oma gebeld dat we aangekomen zijn.
Nu op zoek naar een restaurant. Bij de receptie gevraagd hoe we lopend in het centrum komen. We kregen een plattegrond en een route mee. Was een leuke route maar wel heel erg om. Het centrum hebben we niet gered, maar onderweg kwamen we een McDonalds tegen. Dus dat is het geworden voor vandaag. We hebben even de plattegrond bestudeerd en de kortste route terug naar het hotel genomen. Was zeker de helft korter dan de heenweg.
Terug in het hotel alledrie even gedouched en naar bed. Het was erg warm op de kamer dus het duurde even voordat we allemaal sliepen. Om 20 over 5 gaat de wekker weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten