woensdag 3 augustus 2011

Dag 8 maandag 1 augustus 2011

Gisteravond gegeten bij Longhorn steakhouse. Tot nu toe hebben we overal nog heerlijk gegeten. Hinny eet bijna iedere avond spare ribs en Dani neemt iets van het kindermenu. Oma en ik kiezen iedere dag weer iets van gegrilde kip. Bij ieder restaurant wordt het weer anders klaar gemaakt en zijn de bijgerechten weer anders. Na het eten nog even een paar boodschapjes gedaan bij de Super Target.

Vanmorgen weer vroeg opgestaan. Islands of Adventure stond op het programma. Rond 9 uur vertrokken en rond half 10 waren we er. Ondanks dat het maandag is was het mega druk. We zijn in het park rechtsom gelopen en in een aantal attracties en special effecten shows geweest. Was erg leuk. Het Harry Potter gedeelte kon je alleen binnen als je eerst een kaart ging halen. Dat hadden wij niet gedaan. Wij zijn zover mogelijk doorgelopen en bij de uitgang stond er een medewerker die ons zonder kaart binnen liet. Wegens dreigend onweer rond een uur of 2 deden een aantal attracties het niet.  Het was inmiddels al weer aardig warm. Dani zou nog even in de achtbaan. Toen we die kant op liepen kwamen we langs Jurrasic Park. Hier nog even binnen gelopen. Toen we weer buiten kwamen onweerde het gigantisch. Harde kanonslagen en bliksemflitsen kwamen uit de lucht. Alle attracties waren inmiddels stopgezet, dus de achtbaan kon Dani wel vergeten. Na een tijdje gewacht te hebben toch maar de regenponcho’s aangedaan en richting uitgang gelopen. We gaan deze week nog naar Universal Studio’s en Seaworld dus dan kan Dani daar nog wel in de achtbaan.

Op de terugweg zijn we gaan eten bij T.G.I. Friday’s. Naast dit restaurant zit de Harley Davidson shop. Daar moest Hinny natuurlijk even motoren kijken. Wij zijn maar even in de naastgelegen souvenirshop wezen winkelen. Een aantal t-shirts en slippers aangeschaft. Daarna nog even bij de Publix wat boodschapjes gedaan. Nu in de villa het blog even bijwerken. Dani en Hinny zijn nog even het zwembad in gedoken.

CIMG3923CIMG3940

CIMG3941CIMG3952

CIMG3962CIMG3965

 

CIMG3968CIMG3971

1 opmerking:

  1. Jammer dat het zo regende op het eind, maar ja dat is Orlando, zo heb je een stralende dag en ga je een attractie in, kom je buiten een groot onweer

    BeantwoordenVerwijderen