zondag 31 juli 2011

Dag 7 zondag 31 juli 2011

Vandaag om 7 uur opgestaan. We gaan naar Aquatica. De attractieparken willen we op zondag overslaan, want daar is het waarschijnlijk erg druk.

Eerst nog even een was gedraaid. Uiteindelijk rijden we om 9 uur weg en zijn we rond half 10 bij Aquatica. Een plaatsje in de schaduw gevonden op het strandje onder een grote parasol. Het werd al erg druk. Toch vielen de wachtrijen bij de glijbanen mee. Hinny en Dani hebben eerst een rondje gedaan en daarna zijn Oma, Dani en ik in de lazy river geweest. Het weer is precies goed voor een waterpark. Tussendoor wat gedronken en gegeten. Hinny en Dani gingen nog een rondje doen en anderhalf uur later kwamen ze een keer terug. Nu was het wel wat drukker bij de glijbanen. Inmiddels is het 2 uur en eten we nog wat in het park. Het is inmiddels ook bloedheet geworden en ik heb hoofdpijn. Onze ligbedden zijn alweer bezet voordat we weg zijn. Oma en ik vinden het tijd om naar de villa te gaan. Eerst hadden we nog het plan om nog even Seaworld in te gaan, omdat het parkeren al is betaald. Maar omdat het zo heet is hebben we daar maar vanaf gezien. Hier gaan we dan een andere dag wel ‘s morgens vroeg naartoe. De auto geeft inmiddels 102 graden Fahrenheit aan. De airco vol open en op weg naar de villa.

Bij de villa aangekomen meteen het zwembad ingedoken. Die is lekker koel en ligt half in de schaduw. Om 4 uur begint het ineens heel hard te regenen en te onweren. Heerlijk. Nu koelt het tenminste weer wat af. We houden wel van warm weer, maar de afgelopen 2 dagen was het wel erg heet. Er was ook bijna geen wind. Snel onder de douche. We hebben een hele grote douchecabine waar Hinny, Dani en ik met z’n 3en tegelijk in kunnen. Oma heeft haar eigen badkamer. Het is nu half 5 en we gaan zo nog even op pad om een boodschapje te doen en wat te eten. Ook maar even een wifi opzoeken om het blog van gisteren en vandaag te laden. We staan nu bij de MCdonalds op de parkeerplaats en krijgen verbinding. We hoeven dus niet persé naar binnen.

4 opmerkingen:

  1. Wij hebben wel onweer, maar geen regen gehad in Davenport.
    Een zwembad is wel bijna een vereiste met deze temperaturen, ik ben er tenminste nog nooit zo vaak in geweest. goed plan om naar Aquatica te gaan vandaag!

    Groetjes Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. DAt zijn de lekkere rondjes in de Lazy River!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat geweldige verhalen!! Vooral het wodka verhaal hahaha...
    Mooie villa! ziet er goed uit! Al een extra koffer gekocht voor alle aankopen?? nog veel plezier!!!!

    BeantwoordenVerwijderen