zaterdag 6 augustus 2011

Dag 12 vrijdag 5 augustus 2011

Gisteravond na ons avondmaal bij de McDonalds naar Disney’s Boardwalk gereden. We reden iets voor 9 uur het parkeerterrein op. We zagen in de verte een beetje vuurwerk. We dachten: “dit kan het toch niet al zijn”. We zijn de Boardwalk opgelopen en hebben daar een beetje rondgekeken. Om 10 uur zaten we er klaar voor. En ja hoor, GEEN vuurwerk. Hebben wij weer. Was het beetje vuurwerk om 9 uur waarschijnlijk alles wat er gisteravond ging komen. We hebben in ieder geval de Boardwalk gezien.

Vanmorgen wat later opgestaan, want het was gisteravond wat laat geworden. Om 10 uur stonden we bij Universal Studio’s op de parkeerplaats. Het was nog niet zo druk en met onze assistance pass konden we via de Express ingangen bij iedere attractie zo doorlopen. Dani is als eerste in de Rip ride Rocket geweest. Vond hij erg leuk. Hier ga je plat op je rug helemaal naar boven. Hij heeft deze ook als laatste attractie vandaag gedaan. We hebben een aantal shows gezien. Ik was zo onverstandig om mee te gaan in de Simpson ride. Ik heb er niets van gezien (de hele tijd met de ogen dicht gezeten) en ben er misselijk uitgekomen. Eerst buiten maar even bijkomen en de meegebrachte broodjes opgegeten. Daarna heb ik de meeste attracties maar overgeslagen. Er moet toch iemand op de tassen passen.

Rond half 4 hadden we alle attracties wel gehad en waren we het er allemaal over eens dat het wel weer genoeg was voor vandaag. Het werd ook steeds warmer. Vanmorgen was het bewolkt en er was een beetje wind. Vanmiddag begon het weer heet te worden. We zijn naar Oldtown Kissimmee gereden om daar de oude auto’s te gaan bekijken. We hebben eerst een rondje winkeltjes gedaan en zijn daarna gaan eten bij Tony’s famous Grill. Nou, die kun je gerust van je lijstje afhalen. Dit was ronduit slecht. In Dani’s woorden: “fucking vies”. De salade was nog te eten, maar de kip was taai en de aardappeltjes waren glazig. We hebben bijna niets gegeten. Het zag er van binnen op zich wel leuk uit, maar je schoenen plakten gewoon op de vloer. Hier komen we niet nog een keer, dan liever naar de McDonalds. Hierna nog een rondje langs de auto’s gelopen. Dani had het al snel gezien en wilde niet wachten tot half 9 dat ze gingen rijden. We zijn naar de Walmart in Kissimmee gereden.

Deze walmart is iets groter dan die bij onze villa om de hoek. Hier wat rondgestruind en wat boodschapjes ingeladen. We hadden natuurlijk nog honger en zijn nog maar een paar kipnuggets gaan eten bij de inpandige McDonalds. Inmiddels was het hard gaan regenen en hoorden we onweer. Ineens viel het licht in de winkel uit. Gelukkig ging het ook meteen weer aan. Nog even wat rondgelopen in de winkel omdat we niet in de stromende regen naar de auto wilden lopen. Uiteindelijk heeft Hinny de auto maar voorgereden en konden we vrij droog instappen. Onderweg naar de villa nog een flinke stortbui gehad.

Toen we onze straat in reden kwamen er net 2 brandweerauto’s om de hoek. Een paar huizen van onze villa vandaan stond een ambulance met zwaailichten aan. We waren even bang dat er iets met onze villa was gebeurd, maar gelukkig stond alles er nog. Wat er precies gebeurd is weten we natuurlijk niet.

Morgen een rustdag. We blijven zoveel mogelijk bij de villa om te gaan zwemmen en te luieren. Alleen voor het avondeten willen we erop uit. Zondag staat Aquatica nog een keer op het verlanglijstje van Dani.

CIMG4033CIMG4055

 

CIMG4032CIMG4072

CIMG4078CIMG4126

 

CIMG4100CIMG4098

 

CIMG4119CIMG4123

3 opmerkingen:

  1. Ppfff om eerlijk te zijn ben ik ook altijd diegene die bij de tassen moet blijven hmhm. Ik durf werkelijk nergens in waar een steile val inzit. Jammer!! Morgen lekker een rustdag, geniet ervan,
    Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is wel effe schrikken brandweer en dan vlakbij je huurhuis, hopelijk is het ook niets ernstigs voor je buren. En jammer als het eten zo tegenvalt, gelukkig zitten jullie in Florida en is de keuze ruim zat..

    Hier hoeven jullie niet meer terug... ;-)

    Heel veel plezier met luieren morgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo, weer helemaal bijgelezen ! Jammer van het vuurwerk, maar jullie hebben heerlijke relaxte dagen achter de rug, heerlijk hoor !!

    BeantwoordenVerwijderen