maandag 8 augustus 2011

Dag 14 zondag 7 augustus 2011

Vanmorgen vroeg op. Om half 9 zaten we al in de auto op weg naar Aquatica. Onderweg nog even gestopt bij Race Trac want onze Chrijsler had ook dorst.

Na $ 12 parkeergeld te hebben betaald, de tassen laten controleren, ons kaartje laten scannen en onze vingerafdrukken laten afnemen mochten we naar binnen. Meteen doorgelopen naar het strandje. Daar vier ligbedden onder een grote parasol gescoord. Lekker in de schaduw. Er is een heerlijk windje vandaag. Pas na 12en wordt het echt warm. Tegen half 3 houden we het voor gezien en gaan we terug naar de villa.

Daar nog even gezwommen en na het douchen op pad voor het avondeten. We zijn de 27 south gegaan richting Haines City. Hier kwamen we eigenlijk niets bijzonders tegen. Bij Haines City weer teruggereden en gestopt bij Applebees. Na de Applebees in Bradenton, vorige week, viel deze een beetje tegen. Personeel was niet echt enthousiast. Spare-ribs zat weinig vlees aan. Brocolli was een beetje hard. Maar op zich was het wel te eten. Nog even broodjes gehaald bij de naastgelegen Publix voor het ontbijt van morgenochtend en weer terug naar de villa.

Onderweg zagen we in de verte een regenwolk aankomen. Het leek net een grote boom in de lucht. Een half uurtje later kwam de regen met bakken naar beneden. Gelukkig zaten we net bij Applebees binnen te eten.

De koffers zijn weer gepakt. Morgen gaan we naar Fort Lauderdale. De laatste stop van deze vakantie.

 

DSC01864DSC01862

1 opmerking:

  1. mooie foto van de regenbui! wij hebben hier ook noodweer gehad.
    veel plezier in Ft lauderdale, we zijn benieuwd, want daar zijn wij nooit geweest.
    groeten uit ft Myers beach

    BeantwoordenVerwijderen