dinsdag 9 augustus 2011

Dag 15 maandag 8 augustus 2011

Vanmorgen vroeg opgestaan. Zo’n laatste nacht in de villa toch wat onrustig geslapen. Om ongeveer 9 was alles ingepakt en zijn we gaan rijden naar Fort Lauderdale.

Eerst een stuk via de Turnpike. Onderweg bij een rest area koffie gedronken bij Dunkin Donut. Tegen half 1 bij Fort Pierce de Turnpike verlaten en wat gaan eten bij de McDonalds.

Daarna zijn we via de Interstate 95 verder gegaan. Om 3 uur waren we bij ons hotel: Wyndham Santa Barbara in Pompano Beach Fort Lauderdale.

We hebben een 2 slaapkamer appartement op de 9e verdieping met zeezicht. De foto’s volgen later. Appartement ziet er goed uit. Aan de overkant van de weg zit een Wyndham resort aan het strand. Daar kunnen we gebruik maken van de strandfaciliteiten, zoals handdoeken en ligbedden.

Vanavond gegeten bij de T.G.I. Friday’s en daarna nog wat boodschapjes gedaan bij de Walmart. Terug in het hotel zijn Hinny en Dani nog even gaan zwemmen en nu om kwart over 9 ligt Dani al te slapen.

In Orlando was het de afgelopen week erg warm. De temperatuurmeter van de auto gaf een keer 104 graden Fahrenheit aan. In Fort Lauderdale is het tussen de 80 en 90 graden Fahrenheit. Dus dat is gelukkig een beetje aangenamer. Toen wij vanmiddag aankwamen was de lucht erg donker en hadden we nog wat regen onderweg. Vanavond klaarde het weer op. Tot nu toe mogen we niet echt klagen over het weer.

Misschien gaan we morgen naar Billy Swamp. Hinny wil wel graag met de airboat tour mee. Is ook een beetje afhankelijk van het weer. Jullie lezen vanzelf wat het geworden is.

2 opmerkingen:

  1. benieuwd of jullie die airboat tour npog gaan doen, vond het best een leuk ervaring om een keer te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het gaat lekker bij jullie, ben erg benieuwd naar de foto's, met zeezicht ;-)
    Heel veel plezier nog!!

    BeantwoordenVerwijderen