woensdag 10 augustus 2011

Dag 16 dinsdag 9 augustus 2011

Vanmorgen vroeg opgestaan, maar toch wat langzaam op gang gekomen. Zei ik gisteren nog dat we niet over het weer mochten klagen? Nou, vanaf vanmiddag is dat veranderd.

Rond 9 uur vertrokken naar de Billie Swamp Safari. Onderweg eerst nog even tanken want zo’n grote bak lust wel wat. Gelukkig vallen de benzineprijzen hier mee.

Om 11 uur rijden we het terrein van Billie Swamp op. In de giftshop toegangskaarten gekocht. Helaas moesten we allemaal een kaart kopen, ook al maak je geen gebruik van de boot dan nog moet je betalen. Hinny en Dani zijn meteen met de airboat ride meegegaan. Ze hadden een private tour. Met z’n 2en in de boot. Ze hebben één krokodil gezien en wat andere beesten. Ze vonden het erg leuk.

Daarna even een broodje gegeten en om 1 uur wilden we met de buggy tour mee. Helaas was er regen, onweer en bliksem in de lucht en werden alle tours stopgezet. Om kwart over 1 konden we een slangenshow bekijken. Dus dit maar eerst gedaan. Toen dat was afgelopen gingen de tours nog steeds niet en omdat de alligatorshow in de openlucht is ging die ook niet door. We konden wel blijven wachten of er later op de middag wel weer tours en shows werden gedaan, maar daar leek het niet op. De weersvoorspellingen waren slecht. We hebben een rain-check gekregen zodat we nog een keer zonder betalen terug kunnen komen. Helaas hebben we deze vakantie geen dagen meer over om dat te gaan doen. Het is ook 130 kilometer rijden, dus dat doe je ook niet iedere dag.

We waren nog maar net onderweg toen de hel los barste. Het kwam met bakken uit de lucht. Onweer en bliksem. Echt hele harde slagen. Toen we bij de snelweg aankwamen zijn we eerst even bij de benzinepomp een pauze gaan houden tot het weer een beetje lichter werd. Gelukkig hadden we de koelbox met drinken en een grote zak chips mee, dus het werd een echte picknick in de auto. We hebben hier ongeveer een half uur gestaan. We waren nog maar net weer op pad toen het weer harder begon te regenen. Dus maar wat langzamer rijden. Dit is natuurlijk heel vermoeiend. De ruitenwissers op de snelste stand en dan nog zie je niet veel. Over de terugweg hebben we dan ook een uur langer gedaan. Het is niet meer droog geworden vandaag.

Inmiddels is het al half 5 en besluiten we meteen maar door te rijden naar een restaurant. De Outback. We gaan eerst nog even een Dollar Tree binnen. Dit is soort knakenshop. Alles is $ 1. Bij de Outback weer heerlijk gegeten. Toch merk je wel verschillen tussen de verschillende Outback’s, maar het eten is overal goed.

Terug in het hotel is Dani moe en een beetje aan de diarree. Hij gaat vroeg naar bed. Hopelijk gaat het morgenochtend weer beter, want de Sawgrass Mills Mall staat op het programma. We hebben nog wat ruimte in de koffer en willen nog wat kleding bij GAP, Hollister en Abercrombie gaan kopen. En wie weet wat we nog meer zien.

 

DSC01879DSC01884

DSC01885CIMG4146

CIMG4162CIMG4172

DSC01906CIMG4186

CIMG4202CIMG4212

4 opmerkingen:

  1. Wat kan het weer toch een spelbreeker zijn, sneu voor jullie. Maar de Airboat tour ging gelukkig wel door voor Dan en Hinny. Wel weer lekker gegeten bij de Outback.
    groetjes Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer van het weer, maar daar is helaas weining aan te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ondanks het weer toch weer leuke dingen gedaan, heel veel plezier in de Sawgrass Mills Mall!!

    BeantwoordenVerwijderen