vrijdag 5 augustus 2011

Dag 11 donderdag 4 augustus 2011

Vanmorgen weer lekker in de schaduw gezeten bij ons eigen zwembad. Tegen 10 uur kwam de poolboy langs om het schoon te maken. Gezellig even met hem gekletst over wat er allemaal te beleven valt in de buurt.

Na de lunch zijn we vertrokken richting Celebration. Hier hebben we een rondje rond het meer gelopen en een bakkie gedaan bij Starbucks.

We zouden eigenlijk naar Oldtown Kissimmee, maar niets is zo veranderlijk als onze planning. We zijn naar Seaworld gegaan. Hier nog een aantal shows en attracties gedaan. Dani stond al in de rij van de Manta toen hij toch niet meer durfde. Hij is hier vorig jaar wel in geweest en vond het toen heel eng. Hij zag er nu toch maar vanaf. En zoiets moet je natuurlijk niet forceren, dus gauw een andere attractie uitgezocht: Kraken. Dat was een goed alternatief.

Het is nu 8 uur en we zitten bij de McDonalds te eten. We zijn van plan om zo nog even naar de Boardwalk van Disney te gaan. Volgens de poolboy moet je hier tegen 9 uur naartoe gaan en op het strand gaan zitten, dan kun je om 10 uur het vuurwerk van Disney zien. We gaan het uitproberen.

De planning voor morgen hebben we nog niet gemaakt. Kan dus nog van alles worden. In ieder geval moeten we één van de volgende 3 dagen naar Universal.

Foto’s van de afgelopen dagen komen zo snel mogelijk.

4 opmerkingen:

  1. Dat is toch echt vakantie, doen waar je zin in hebt. En ook van de planning afwijken als je een ander idee hebt. Stoer hoor van Dani in de Kraken, ik durf het niet!

    Groet Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. D'r is niks zo fijn als lekker doen waar je zin in hebt. Of juist niet, zoals Dani en de Manta!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. vakantie is vakantie om van dingen te veranderen en er lekker van te genieten en dat doen jullie prima zo te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vakantie is heerlijk niks doen, lekker aan je prive zwembad zitten of liggen, wat wil je nog meer ;-)

    BeantwoordenVerwijderen