zaterdag 29 juli 2017

Dag 9: 28 juli 2017 via Chattanooga naar Nashville

Vandaag willen we vroeg vertrekken. De ligging van dit hotel was perfect, maar voor de rest was het oud, smerig, onvriendelijk personeel en onze kamer stonk. De kamer was verder prima, het was schoon en de bedden waren goed. Maar 2 nachten hier was ook net genoeg. Bij het uitchecken pakte de dame achter de balie de sleutel aan en dat was ook alles. Bij alle andere hotels wordt altijd even geïnformeerd of alles naar wens is geweest etc. Om kwart over 7 zitten we al in de auto. We gaan ontbijten bij de IHop in Pigeon Forge.



Dit is toch echt veel beter dan een geroosterd broodje met jam... Het smaakt prima. Na dit ontbijt kunnen we er even weer tegen en gaan we op weg naar Chattanooga. Hier willen we naar Lookout Mointain.

Als we bijna bij Chattanooga zijn komt de regen met bakken naar beneden. Volgens het weerbericht gaat het ook nog onweren en dat zal de hele dag zo blijven. We zijn het alledrie snel eens dat we hier niet in de stromende regen een berg op gaan terwijl er geen uitzicht is. De lucht is grauw. Je kunt helemaal niet ver kijken. De navigatie wordt ingesteld op het hotel in Nashville. Wel jammer, want we hebben er een uur voor om moeten rijden. Maar het is niet anders, we blijven positief en hopen dat het in Nashville beter weer is. We maken nog wel wat foto's onderweg. Het lijkt net of er rook in de bergen hangt.





Dichter bij Nashville wordt het weer helder en is het ook meteen een stuk warmer.


Ze hebben hier ook iets met wapens...



Af en toe komt er ook een leuke tekst voorbij...



We stoppen in Manchester voor de lunch bij Taco Bell. Ook gaan we hier een uur terug in de tijd. Nu is het tijdsverschil met Nederland 7 uur. 

Rond 2 uur zijn we bij het Best Western Suites near Opryland. Gelukkig kunnen we al op onze kamer (nummer 519). We zitten helemaal bovenin op de 5e etage. Hier hebben we een suite met 2 tweepersoonsbedden en een zithoek. Ook is er een klein keukentje, maar zelf koken kan hier niet. We zijn wel weer blij met de extra leefruimte. 

Ik werk eerst even ons blog van gisteren bij. De WiFi in ons vorig hotel viel steeds weg waardoor ik geen foto's kon plaatsen. Nu ben ik weer helemaal bij.

Vlak naast ons hotel zit een mall. Er moet deze vakantie natuurlijk nog wel wat geshopt worden. Het is een mooie mall met alle bekende merken. We kopen spijkerbroeken en t-shirts bij de Levi's. De t-shirts zijn maar $ 9,99 per stuk. In Nederland kosten diezelfde shirts € 39. Dus de mannen zoeken ieder 2 shirts uit. We gaan eten bij Rainforest Cafe. Ook dit smaakt weer prima.

Rond 7 uur gaan we weer terug naar het hotel. De mannen gaan nog even zwemmen en ik ga de was doen. Na 9 dagen was de wasmand al aardig vol. Voor € 3 doet de wasmachine zijn werk en de droger idem dito. Hebben we in ieder geval weer schone kleding de komende dagen.


Morgen gaan we naar Downtown Nashville. We kunnen er met een shuttle heen. Dit kost $ 10 per persoon voor een retour. Parkeren zal niet veel goedkoper zijn. We starten morgenochtend rustig op. De shuttle rijdt tot half 3 's nachts, dus we hebben de hele dag en avond de tijd.


1 opmerking:

  1. Jammer van het weer.
    Maar gelukkig was het in Nashville droog veel plezier morgen

    BeantwoordenVerwijderen