maandag 24 juli 2017

Dag 4: 23 juli 2107 Savannah

Vanmorgen zijn we weer vroeg wakker, maar uiteindelijk staan we pas om half 8 op. We beginnen al te wennen. Ook aan het lawaai van de airco de hele nacht.

Om half 10 zijn we in het Historic District en kopen we een ticket voor de Old Savannah Trolley. Met dit ticket kunnen we ook meteen gratis parkeren.

We stappen meteen in de Trolley en doen bijna de hele tour van 1,5 uur. Nu hebben we een idee wat er allemaal te zien is en waar het ongeveer is. We wandelen vervolgens een paar uur door de stad. De foto's laten een goed beeld zien van Savannah. Het is alleen jammer dat je haast geen foto's kan maken zonder auto's of mensen erop. Als je op de foto klikt komt het groter in beeld.











































Rond 4 uur begint het te regenen en onweren en houden we het voor gezien. We nemen de trolley terug naar het informatie centrum waar onze auto geparkeerd staat.

Terug bij het hotel gaat Dani nog even zwemmen en zoek ik de foto's uit. Voor het avondeten rijden we naar Longhorn Steakhouse. Het duurt even voordat het eten komt, maar dan heb je ook de lekkerste steak die je ooit hebt gehad, volgens Dani. Ik neem altijd iets van gegrilde kip. Deze was ook heel erg lekker! 

Na het eten rijden we nog even naar een Wallmart Supercenter. We vullen onze voorraad Tylenol en andere hebbedingetjes weer aan. Hoeven we daar de rest van de vakantie niet meer naar op zoek.

Naast ons hotel zit een Dairy Queen. We lopen daar nog even heen voor een ijsje. We nemen alledrie het kleinste ijsje, maar zelfs deze is eigenlijk nog veel te groot. 

Morgen gaan we een dagje uit naar Charleston. Ons verdiepen in de slavernij.

2 opmerkingen:

  1. Hoi net ff jullie blog helemaal gelezen.
    En al leuke voor ons ook bekende plaatsjes aangedaan.
    Geniet ze morgen in charleston is ook erg mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke foto's zijn het geworden en wat ziet alles er sfeervol uit!
    Volgens mij genieten jullie volop ;)

    BeantwoordenVerwijderen