woensdag 27 juli 2011

Even tussendoor

Even een update tussendoor. Gisteravond tijdens het typen van het blog was Dani toch weer wakker en kwam gezellig even in het clubhouse kijken hoe het ging. Vervolgens toch maar snel weer naar bed gegaan. Inmiddels waren we erachter dat de airco in ons appartement het niet deed. Gelukkig was de technische dienst nog niet naar bed. We hebben een nieuw kastje op de muur gekregen en de airco doet zijn best om de 33 graden naar 23 graden te krijgen.

Bij de receptie vertelden ze ons dat internet op de kamer niet mogelijk was, omdat ze bezig zijn met een andere provider. Wij zijn natuurlijk niet voor één gat te vangen en hebben toch op de kamer nog wat verbindingen uitgeprobeerd. Zo kwamen we ineens op een site van Shorewalk waar we tegen betaling van $ 2,95 24 uur kunnen internetten. Voor dit bedrag wilden we het risico wel lopen dat we ons geld kwijt zijn en hebben via paypal dit gigantische bedrag betaald. En ja hoor, toch nog internet op de kamer.

Snel even de ipad aangesloten en itunes geactiveerd. De Ipad doet het prima. Ik had alle bestanden die ik erop wilde hebben op de laptop meegenomen.

Het is nu ‘s morgens half 6 en Dani zit ermee te spelen. Dani is niet meer moe en wil vandaag graag naar Bush Gardens. En dat gaan we dan maar doen. We gaan ons zo even douchen en aankleden en dan tegen half 9 op pad. We hebben geen haast en staan geheel in de relax modus. Komt het vandaag niet, dan morgen wel. En anders maar helemaal niet. Het is tenslotte vakantie.

Gisteravond hebben we wat boodschapjes gedaan bij de Publix. Die zit hier om de hoek. Wij hebben appartement 201. Dat is meteen het eerste gebouw naast de receptie met vrij uitzicht over het water, richting het clubhouse en zwembad.

Op de één of andere manier kan ik via blogger geen reacties plaatsen op andere blogs. Dus hier maar even een reactie voor 2THEUSA: bedankt voor de leuke kaart en Thijs nog gefeliciteerd met je verjaardag. Nog veel plezier hier in Florida.

3 opmerkingen:

  1. Leuk dat de kaart is aangekomen! het kostte nog best wel moeite omdat volgens degene bij de receptie stond jullie naam niet op de lijst van gasten voor die dag stond. Ha, ha, zo te zien zijn jullie ook lekker op tijd wakker, want dit bericht is rond 6 uur geplaatst :-). Fijne dag in Bush Gardens, we lezen morgen wel of het is gelukt.

    Groetjes Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel plezier vandaag in Bush Gardens

    groetjes Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  3. veel plezier in busch gardens en ook wij hebben dat internet van 2.95 gedaan en dat werkte prima geen problemen meegehad

    BeantwoordenVerwijderen