woensdag 27 juli 2011

Dag 2 dinsdag 26 juli 2011

Vanmorgen vroeg wakker van de jetlag. Om kwart voor 6 waren we al onderweg voor het ontbijt bij Jerry’s. Na het ontbijt de spullen ingepakt en op weg naar Bradenton. Onderweg nog even gestopt bij Miccosukee Indian Village. De eerste bestemming was Naples. We hebben een klein uurtje in de Coastland mall rondgelopen. Ja, natuurlijk ook alweer wat gekocht. Voor Oma en Dani een paar skechers schoenen en voor Hinny een t-shirt bij Hollister. Daarna gelunched bij de Cheesecakefactory. Was erg lekker. Tegen 3 uur weer verder gereden naar Bradenton. Onderweg nog wat bliksemschichten gezien en wat regendruppels gehad, maar het valt allemaal nog mee.

Het appartement in Shorewalk Vacation ziet er goed uit. Op loopafstand van de Publix en wat andere winkeltjes. Helaas geen internet op de kamer waardoor we naar het clubhouse moeten om het blog bij te werken. Ook hier valt de verbinding steeds weg. Dat is wel jammer, want nu kan ik mijn I-pad niet installeren met i-tunes.

Dani is om half 7 al in slaap gevallen. Hij is erg moe. Het is nu 8 uur en we gaan hem zo nog even wakker maken, want anders slaapt hij vannacht niet meer. Morgen staat Bush Gardens op het programma, maar als Dani zo moe is schuiven we dat een dagje op. We zien het morgenochtend wel.

Even een paar foto’s die met de Petax onderwatercamera zijn gemaakt. De Casio stopte er vanmiddag mee. We hebben nieuwe batterijen gekocht en hopelijk doet hij het dan weer.

IMGP0005

IMGP0001

IMGP0007

 

IMGP0013

IMGP0034

IMGP0033

4 opmerkingen:

  1. Jullie komen in het Florida ritme, prachtig appartement, en... lekkere auto trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ziet er ook goed uit het appartement.
    wij hadden een paar weken geleden wel internet in het appartement van shorewalk moest er 3 dollar per 24 uur voor betalen maar dat was snel en goed vond dat toen wel makkelijk.
    geniet ervan daar in florida

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo, de kop is er af en jullie zijn gelijk al lekker bezig. Een fijne reiswagen, een paar spettertjes en een heel klein beetje jetlag.... Wat nog belangrijker is: jullie hebben geen haast en al helemaal geen stress; komt het vandaag niet dan komt het morgen. En zo hoort het ook! Veel plezier daar.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. super wagen en mooi verblijf, nu nog volop genieten!

    BeantwoordenVerwijderen