maandag 25 juli 2011

We zijn onderweg

Inmiddels zijn we gearriveerd in het Holiday Inn hotel in Düsseldorf-Ratingen.  We zijn vanmiddag tegen 2 uur van huis gegaan en tegen 5 uur zijn we gearriveerd. Één keer een verkeerde afslag genomen omdat de TomTom op het laatste moment van rijbaan wisselde, en toen was het al te laat. Maar de fout werd meteen hersteld bij de volgende afslag, dus het kwam weer helemaal goed. We hebben een 4 persoons kamer met twee 2-persoons bedden. En dat voor 64 euro. We hebben heerlijk gegeten in de Pub van het hotel. Oma heeft meteen al een flesje water over tafel omgestoten, dus dat beloofd wat de komende 3 weken. Dani is al lekker in bad geweest en we gaan vroeg naar bed. We gaan om 5 uur opstaan, want we moeten rond 6 uur op het vliegveld zijn. Helaas geen gratis internet hier, dus zodra dat beschikbaar is zullen we dit plaatsen.

Inmiddels gearriveerd in Miami Beach. Vlucht verliep voorspoedig. Heerlijk gegeten bij AirBerlin. Een mooie Chrysler minivan gescoord bij Dollar. Details volgen later.

7 opmerkingen:

  1. Goed te horen dat jullie een voorspoedige reis hebben gehad! Eindelijk is het zover en kan de vakantie beginnen. Wij zijn vandaag van het Dorchester naar Davenport verhuisd. Het is hier heerlijk, we genieten volop. Wij zijn benieuwd naar jullie vervolg.....
    Veel groetjes Christa en Harm

    BeantwoordenVerwijderen
  2. fijn dat jullie er zijn en geniet van jullie vakantie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Veel pelzier gewenst op jullie vakantie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi dat de reis goed verlopen is. Nu kunnen jullie lekker vakantie gaan vieren.
    Ben benieuwd naar jullie verhalen.
    Veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Helemaal top ..jullie zijn klaar voor het grote genieten.
    We zitten er klaar voor hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gelukkig is de vliegreis goed verlopen en nu lekker genieten van de vakantie en wij gaan mee genieten van jullie verhalen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Fijn om te horen dat jullie goed zijn aangekomen. Maak er een top vakantie van, wij genieten mee van afstand.
    Saskia

    BeantwoordenVerwijderen