vrijdag 29 juli 2011

Dag 4 donderdag 28 juli 2011

Vandaag rustig aan. Hinny en Dani zijn om 9 uur gaan zwemmen en Oma en ik hebben een boodschapje gedaan bij de Publix. Ondertussen een was gedraaid. In het appartement een broodje gegeten en tegen 1 uur in de auto gestapt. Eerst richting Manatee Beach. Hier zijn we even gestopt om te kijken hoe het strand eruit ziet. Het was er bloedheet. We zijn dan ook snel doorgereden. Eerst even tanken, want de auto had ook dorst. Daarna de kustweg South gevolgd. Op een picknick plaats nog even uitgestapt en iets gedronken.

De tomtom ingesteld op een outletcenter in Sarasota. Op de een of andere manier kon hij dat niet vinden. We kwamen terecht bij Parkway University Center. Hier vonden we een leuke Running shop. En nieuwe hardloopschoenen stonden ook op ons verlanglijstje. Zowel voor Hinny, Ina en Dani nieuwe hardloopschoenen gekocht. Ze hebben hier hele mooie apparatuur. Je moet op een plaat gaan staan en dan komt de druk van je voeten op een televisiescherm tevoorschijn. Zo kun je zien welk soort schoen je moet hebben. Ook nog een speciale running horloge gekocht. De nike tomtom met GPS. Als je bij deze winkel een klantenkaart koop van $ 30 dollar, dan krijg je op al je aankopen 10% korting. Dat hebben we maar gedaan, want dat loonde voor ons wel. Onze creditcard vond deze aankopen iets minder leuk. Nu maar hopen dat VISA onze kaart niet blokkeert na zoveel aankopen.

Nog even wat andere winkels binnen geweest en al gauw was het 6 uur en gingen de winkels dicht. Terug gereden naar ons appartement en een wandelingetje gemaakt naar de Applebee’s. Hier heerlijk gegeten. Ze hebben hier speciale weight watchers maaltijden voor de lijners en kleine eters. Oma en ik hebben deze allebei genomen en hadden hier meer dan genoeg aan.

Morgen verlaten we ons appartement en gaan we naar Kissimmee. Daar zullen we 10 nachten verblijven in een villa met eigen zwembad.

Hier nog wat foto’s van vandaag:

CIMG3733CIMG3734

CIMG3746CIMG3759

IMAG0067IMAG0070

3 opmerkingen:

  1. Jullie hebben het lekker en de CC smeult nog na zeg, wat een mooie foto met het bankje en de zee op de achtergrond !!!

    Veel plezier morgen, en geniet van de villa met zwembad!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijk vooruitzicht zeg!!!Die outletmall is waarschijnlijk Ellington wat raar dat de tomtom die niet vind

    Veel plezier verder

    groetjes Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh,die ene foto is om van weg te smelten! Ziet er daar fantastisch uit!

    BeantwoordenVerwijderen