donderdag 28 juli 2011

Dag 3 woensdag 27 juli 2011

Vanmorgen lekker rustig aan en een broodjes gegeten in ons appartement. Dani had gisteren pasta bij de Cheesecake factory gegeten en het restant meegenomen. Dit heeft hij vanmorgen als ontbijt opgegeten. Heel het bordje leeg.

Om 10 voor 9 waren we er klaar voor en zijn we naar Bush Gardens gereden. Rond 10 uur kwamen we daar aan. Het was vanmorgen bloedheet en benauwd. Niet echt lekker om in een park rond te lopen. Rond half 3 sloeg het weer om. Het begon te waaien en te regenen. We zaten net in de Congo River Rapids toen we weer uit moesten stappen omdat de attractie werd stilgezet in verband met onweer. We zijn echter wel in de rij blijven staan en konden een paar minuten later alweer instappen, want het viel toch wel mee. Geen onweer gehad. Hinny was net met Dani in de Kumba geweest en hier een beetje misselijk uit gekomen, dus die bleef op de tassen passen.

Oma dacht dat ze wel met de regenponcho in de attractie kon. Ik zei dat dat wel kon, maar dat dat niet echt de bedoeling was. Je hoort hierin gewoon nat te worden. En als je dat niet wilt, dan moet je er niet in gaan. Dus zonder poncho in de Congo River Rapids. Nou, dat hebben we geweten. We waren tot op de laatste millimeter doornat. Er stond een mooi apparaat waarin je tegen $ 5 droog geblazen wordt. Wij dachten hier dan maar met z’n 3en in te gaan. Deed ie het niet. Dus maar een beetje droog gewreven met een handdoekje en bij de toiletten de kleding uitwringen. Het weer werkte nu ineens niet meer mee. Het bleef de hele tijd wat zachtjes doorregenen en het zonnetje kwam er niet door.

Oma poncho is niet ongebruikt gebleven vandaag. Dani is bij de Sheikra gaan staan met de poncho aan. Hij vond het geweldig. 3 keer heeft hij de volle laag water over zich heen gekregen zonder nat te worden.

Om 5 uur hadden we de meeste attracties wel gehad en waren we het er allemaal mee eens dat het wel genoeg was voor vandaag. Terug naar de auto en om half 7 waren we weer terug in Bradenton.

Bij de Outback heerlijk gegeten. Dit zit om de hoek, dus na het eten snel thuis. Dani is meteen naar bed gegaan. Morgen hebben we een rustdag en zien we wel wat we gaan doen. Dani wil in ieder geval gaan zwemmen. Voor de rest zien we het wel. Is ook een beetje afhankelijk van het weer. Misschien naar Tarpon Springs of een mall bezoeken.

De camera doet het weer dus hier het resultaat:

CIMG3625CIMG3631

CIMG3655CIMG3725

CIMG3660CIMG3635

CIMG3615CIMG3618

9 opmerkingen:

  1. Gelukkig doet jullie camera het weer, dat levert dan ook gelijk mooie foto's op.
    Heerlijke dag hebben jullie gehad, morgen lekker rustig aan, zo doen wij het ook. het is en blijft toch vakantie.

    groet Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hahaha, is oma nog blij met je? Ik ben er ook klets en klets nat uitgekomen met mijn dochter terwijl mijn man en zoon nagenoeg droog waren....
    Have Fun!!
    Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Busch Gardens staat ook bij ons op het programma. Dus je hebt me al behoorlijk lekker gemaakt met de foto's.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijke dag zo te lezen, en ja je kan het slecht treffen in de Congo River Rapids ik weet er alles van.

    Nog heel veel plezier hoor!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi dag geweest zo te lezen, lekker nat geworden ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ja nat dat word je in de congo river rapids maar inderdaad niet met plastic erin want dan moet je er gewoon niet ingaan.
    dat motto hadden wij ook en we waren ook erg nat.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Haha wij hadden precies hetzelfde we waren ook doorweekt en daarna kregen we nog een regenbui maar dat mag de pret niet drukken jullie hebben een mooie dag gehad leuke foto s ook!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hehe even helemaal bijgelezen, heerlijk vakantie tot nu. Mooie appartementen daar, gaan we onthouden. Als je inlogt bij blogger dan het vinkje 'aangemeld blijven' niet aanklikken, dan kun je reacties plaatsen op andere blogs. Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtige dag zeg, moet nog even wat inhalen van jullie vakantie, maar komt helemaal goed !! Leuk hoor, iPad2 gekocht, leuk !!

    BeantwoordenVerwijderen