vrijdag 29 april 2016

Dag 7: Onderweg naar Washington DC

We staan vanmorgen om kwart voor 8 al buiten in de hardloopkleren. In plaats van zwemmen gaan we over de Boardwalk en het strand hardlopen. We doen ongeveer 5 kilometer.
Atlantic City is een leuke kustplaats. Nu was het rustig, maar in de zomer zal het best heel druk zijn. Zeker voor herhaling vatbaar na een drukke week ik New York.
Terug in het hotel halen we ons ontbijt op. We mogen voor $ 18 uitzoeken. Als we meer hebben moeten we het verschil bij betalen. 
We nemen het, net als de amerikanen mee, naar de kamer en eten het daar op. De bagels smaken goed.
We douchen, pakken alles in (inmiddels hebben we de 3e koffer ook nodig) en checken uit. We brengen de bagage naar de auto en lopen nog even naar de Adidas store. Dani wil nog even kijken voor nieuwe schoenen. Hij slaagt voor een paar rode voor $ 49,95.
Om half 12 rijden we de parkeergarage uit. We hadden vouchers gekregen voor het parkeren. Die geven we af en we kunnen gratis uitrijden.
De rit naar Washington duurt een dikke 3 uur. Wij stoppen 2x onderweg voor een pauze en staan nog even in de file. Iets na 5en staan we voor het hotel. We brengen eerst de bagage naar onze kamer op de 10e verdieping. Daarna geven we de auto af in de parkeergarage. Dit kost via het hotel $ 17 per dag. We lopen de 2 blokken terug naar het hotel.
We hebben de opladers in de auto laten liggen dus we lopen nog even weer terug naar de garage. Geen probleem, we kunnen zo bij de auto om de opladers eruit te halen.
We lopen meteen (in de regen) door naar het White House. Als we bij de achterkant aankomen moeten we omlopen. Er is een kruispunt afgezet door de secret service. Even later komen er 4 auto's aan die naar het witte huis gaan. We konden niet zien wie erin zat.
We maken nog wat foto's aan de voorkant en wandelen nog wat rond. We hebben alledrie weinig trek en nemen een  kleine burger bij de Five Guys.
Het is inmiddels 8 uur en we hebben de lamp uit. Ik verzamel nog wat kleding en draai een was. Morgen de hele dag rondslenteren door de stad.

3 opmerkingen:

  1. Sportief hoor hardlopen op de vakantie.
    Maar ja ook wel erg mooi om daar te lopen.
    En nu lekker genieten van Washington.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat jullie nu in Washington zijn. Atlantic City zag er ook leuk uit! Veel plezier in Wahington.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goede actie dat hardlopen op het strand. Jammer van de regen in Washington, hopelijk houden jullie het tijdens de hele dag slenteren droog!

    BeantwoordenVerwijderen