zaterdag 19 oktober 2013

Mallorca dag 2.

Vandaag staat een dagje Palma op het programma. 
We ontbijten laat. Het is al 9 uur geweest.
Na het ontbijt gaan we met de bus naar Palma. Een rit kost € 1,50 p.p. dus dat is niet duur.
De bus doet er ongeveer 20 minuten over.
We lopen het laatste stukje naar het gebied waar de organisatie van de marathon zijn tenten heeft opgeslagen. Het is een paar minuten voor 11 en vanaf 11 uur kunnen de startnummers worden opgehaald. Er staat al een hele rij en wij sluiten aan.
Het gaat allemaal heel vlot. Na het startnummer halen we het t-shirt die ik heb meegesteld bij de inschrijving op. Dani vind het ook een leuk shirt en wil er ook één. Je kunt ook je naam op het shirt laten drukken. Dat doen we allebei. Is wel een keer leuk. Een shirt met je eigen naam erop.
We lopen nog even langs de kraampjes en gaan dan richting de tenten voor de kidsrun.
Hier kan Dani zijn startnummer ophalen. Hij krijgt ook een tasje met een t-shirt, flesje water en een zakje met snoepjes. Om 17.00 uur is de start, dus we hebben nog een paar uur de tijd.
We gaan eerst even ergens eten en lopen dan richting de winkelstraat. Natuurlijk kopen we hier en daar ook nog wat leuks. Rond 16.00 uur zijn we weer bij het gebied waar de Kids Run is.
We gaan op een bakje zitten, mensen kijken. Leuk om te zien wat er allemaal rond loopt.
Om 5 voor 5 gaat het startvak open en is Dani onderweg. 6 minuten en 38 seconden na het startschot komt hij over de finish en heeft hij 1200 meter gelopen. Een mooie tijd voor Dani.
We kijken nog even naar de volgende 2 groepen kinderen en lopen dan via de winkelstraat richting de bus. Bij het hotel zit een leuk restaurantje "Ballerman" waar we wat gaan eten.
We leggen nog even alle spullen klaar voor morgen, want dan moeten we vroeg opstaan. Om 09.20 uur is de start voor de halve marathon. Het wordt mooi weer, zo rond de 23 graden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten