zaterdag 19 oktober 2013

Mallorca dag 1.

Vanmorgen vroeg wakker. Lekker onder de douche en tegen half 9 naar het ontbijt.
In het hotel is een zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Veel te veel lekkers. Dus we moeten echt opletten wat we eten, anders groeien we dicht.
Na het ontbijt pakken we de tas in en gaan op weg naar El Arenal. Dit doen we lopend.
Onderweg gaan we winkeltje in, winkeltje uit en kopen hier en daar wat leuks.
Rond een uur of één vinden we het genoeg geweest en stappen we in het treintje.
Dit kost € 4,50 p.p. en dan mag je een volle ronde mee, maar je mag ook 1 keer uitstappen onderweg.
Wij gaan eerst nog verder mee naar het eindpunt in El Arenal. Daarna gaat het treintje helemaal naar Can Pastilla. Ook nu blijven we zitten en stappen we niet uit bij ons hotel. Pas op de terugweg stappen we uit. 
We relaxen wat op de kamer en zitten lekker op het balkon in het zonnetje. Uitzicht hebben we niet, maar het is lekker rustig.
Tegen half 5 trekken Hinny en ik onze hardloopkleding aan en gaan we op pad voor mijn laatste training voor zondag. Dan moet het gebeuren. De halve marathon.
We lopen richting Palma. Het is een leuke route. De vliegtuigen vliegen vlak boven ons als ze opstijgen.
Na ongeveer 3 kilometer gaan we weer terug. Zo hebben we totaal 7 km op de teller. Het ging lekker. Als het zondag ook zo gaat, dan komt het goed.
Even lekker douchen en dan gaan we weer op pad. Nu stappen we voor het hotel weer in het treintje en maken gebruik van onze stop, dus we hoeven niet opnieuw te betalen. We stappen uit bij het eindpunt in El Arenal. Hier zoeken we een restaurant om lekker te gaan eten. We eten alle 4 schnitzel. Voor € 6,00 p.p. dat zijn tenminste leuke prijzen.
Na het eten lopen we helemaal terug naar het hotel. We zijn rond half 10 weer terug.
Morgen gaan we naar Palma de startnummers ophalen. En om 17.00 uur gaat Dani de Kids Run lopen. 's avonds is er een concert i.v.m. de 10e editie van de marathon. We zullen zien of de dat vol kunnen houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten